Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή Τσίπρα σε Πετσάλνικο: Να γίνει προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το PSI

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 9, 2012
Προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Η συζήτηση ζητά να στραφεί γύρω από τη στάση της κυβέρνησης για το PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση και τα επώδυνα μέτρα που θα δεσμευθεί να λάβει.
Η επιστολή:
«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
η τρικομματική κυβέρνηση υπό τον κ. Λουκά Παπαδήμο καλείται να διαπραγματευτεί και να συναποφασίσει με τους δανειστές μας επιλογές που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας, χωρίς να έχει γνήσια λαϊκή εντολή και καμία νομιμοποίηση από τους πολίτες.
»Ταυτόχρονα, μια επιχείρηση εκβιασμού και εκφοβισμού έχει ξεκινήσει τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό. Η τρόικα και οι αγορές, ο πρωθυπουργός και τα τρία κόμματα που τον στηρίζουν, όσο και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, επιχειρούν με δηλώσεις τους να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, ώστε να αποδεχτούν νέα σκληρά μέτρα και να κάμψουν τις λαϊκές αντιδράσεις.
»Επειδή δεν είναι δυνατόν το ελληνικό Κοινοβούλιο για άλλη μία φορά να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, επειδή δεν είναι δυνατόν να γίνονται συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς ενημέρωση των πολιτών, κάνοντας χρήση του άρθρου 143 του Κανονισμού της Βουλής, σας ζητώ το συντομότερο δυνατόν τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, με αποκλειστικό θέμα τις κρίσιμες εξελίξεις και τη στάση που θα κρατήσει η ελληνική κυβέρνηση για το PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση και τα νέα επώδυνα μέτρα που θα δεσμευτεί να λάβει η ελληνική κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου