Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Έχει βουλευτική ασυλία ο Παπακωνσταντίνου ???

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 20, 2012

Screen+shot+2012-01-20+at+4.45.22+PM.png
ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
Προβληματισμός επικρατεί στη Βουλή σχετικά με το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί για την περίπτωση του Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Κάποιοι λένε ότι επειδή ήταν υπουργός, θα πάει με το νόμο περί ευθύνης υπουργών και το…
μέλλον του θα αποφασίσουν οι εξεταστικές και οι προανακριτές επιτροπές που θα συνεδριάσουν για το εάν θα παραπέμψουν τον πρώην “τσάρο” στο ειδικό δικαστήριο. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι επειδή δεν έχει τη βουλευτική ασυλία θα καθίσει στο σκαμνί των κοινών ποινικών δικαστηρίων. Η άποψη αυτή, που φαίνεται να επικρατεί, στηρίζεται στο ότι ο Παπακωνσταντίνουν δεν είναι σήμερα βουλευτής που σημαίνει ότι δεν έχει την ασυλία. Συνεπώς σε περίπτωση που ασκηθούν ποινικές διώξεις σε μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση, θα παραπεμφθεί μαζί τα άλλα ΜΗ πολιτικά πρόσωπα, όπως για παράδειγμα ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, εάν και εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη και σε αυτόν. Ποιος θα αποφασίσει για όλα αυτά; Ο εισαγγελέας που είναι πλέον στο χέρι του να ασκήσει ποινική δίωξη στον πρώην “τσάρο”. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσει το Συμβούλιο Εφετών για το εάν η υπόθεση θα πάει στη Βουλή με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ή εάν θα πάει στην κοινή ποινική δικαισούνη. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Και τώρα μερικά θεωρητικά ερωτήματα κρίσεως
Ας υποθέσουμε ότι πηγαίνει στον Κορυδαλλό ο Παπακωνσταντίνου
α. Πως θα βάφει το μαλλί του για να είναι πάντα στην πένα ?
β .Θα είναι η δεν θα είναι η χαρά του φοροφυγά που τον έκλεισε μέσα για 1000 ευρώ οφειλής ? (αυτό είναι καλό γι αυτόν γιατί  σύντομα θα του περάσουν και οι αιμορροΐδες αν είχε)
και γ. για φαγητό και για αθλοπαιδιές θα πηγαίνει με ιδιωτικό αεροσκάφος δεδομένου ότι καλόμαθε τελευταία ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου