Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΠΠΑΡΟΡΗΤΩΡ ΚΑΙ «θέτει σε αμφισβήτηση την διεθνή επωνυμία, την πολιτική ύπαρξη και την υπόσταση της χώρας »

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Ιανουαρίου 16, 2012
Το βίντεο που θα δείτε στην συνέχεια του άρθρου, είναι για σκληρά νεύρα και δυνατά στομάχια..
Αυτό που θα δείτε δεν είναι προϊόν μοντάζ, δεν είναι βίντεο εικονικής πραγματικότητας, δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας …
Είναι απόσπασμα από την ομιλία του  κ. Βενιζέλου προχθές στο Εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ..
Δοξάστε τον σωτήρα μας…

Δοξάστε τον άνθρωπο (ΠΑΠΠΑΡΑ) που μαζί με την κυβέρνηση Παπαδήμου, θα σώσουν  το όνομα και τους συμβολισμούς της χώρας..
Ο τρόπος λειτουργίας της Κυβέρνησης Παπαδήμου, το ερώτημα εάν μπορούμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας αυτούς τους τρεις κρίσιμους μήνες, δεν συνδέεται συνεπώς μόνο με την πορεία της χώρας τα επόμενα δέκα χρόνια, με την υπόστασή της, αλλά και με την διεθνή της επωνυμία, με τους συμβολισμούς της.
Κουβαλάμε τεράστιο ιστορικό βάρος. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ίδια την ταυτότητα της χώρας, ως χώρας ευρωπαϊκής, δυτικής…..
Και πρέπει να αρθεί υπεράνω της δικής του προσωπικής κατάστασης ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, προκειμένου να αντιληφθεί ότι το γενικό συμφέρον, το εθνικό συμφέρον, η προστασία κατακτήσεων γενεών και γενεών και κυρίως η προστασία του μέλλοντος της νέας γενιάς, επιβάλλει να θυσιάσουμε αρκετά πράγματα για να διαφυλάξουμε όχι απλά και μόνο την οικονομική ή δημοσιονομική, αλλά την πολιτική ύπαρξη και ανεξαρτησία της χώρας. 
Υ.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου