Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ρέθυμνο (Σταυρωμένου): Ένοπλη πολιτοφυλακή για αυτοοργάνωση – αυτοπροστασία.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 20, 2012

Τον έλεγχο της περιοχής τους παίρνουν στα χέρια τους οι ενεργοί Πολίτες, κάτοικοι του Σταυρωμένου στο Ρέθυμνο, μετά τον αποτρόπαιο θάνατο μετά βιασμού  μιας υπερήλικης γυναίκας.

Οι ενεργοί Πολίτες της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν τα κύματα των λαθρομεταναστών να ρημάζουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, μετά από γενική  ανοικτή συνέλευση και με δημοκρατικές διαδικασίες, αποφάσισαν να κάνουν ομαδικές περιπολίες πέντε ατόμων, τουλάχιστον μια φορά κάθε εβδομάδα στην περιοχή τους.

Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι, όπως δήλωσαν, να προχωρήσουν έτσι σε πλήρη καταγραφή σύλληψη και παράδοση όλων των λαθρομεταναστών, στην αστυνομία.

Σε κάθε περίπτωση εντύπωση προκαλεί η στάση του Κράτους, το οποίο σε άλλες περιπτώσεις λόγο μικρότερης αξίας συμβάντων έστελνε στο Ρέθυμνο τις ειδικές δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας, ενώ τώρα που έχουμε δύο νεκρές γυναίκες, δεν γίνεται ούτε καν λόγος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με αποτέλεσμα να έχουν αποθρασυνθεί εντελώς οι λαθρομετανάστες οι οποίοι απειλούν ευθέως τους κατοίκους ότι θα τους κάψουν ακόμη και τα αυτοκίνητα, όπως ανάφεραν οι κάτοικοι κατά την γενική τους συνέλευση.

 Είναι πολύ θετικό που ο υφυπουργός προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, λόγο της καταγωγής του από το Ρέθυμνο, φαίνετε να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος  και πλήρεις γνώστης του αδιεξόδου που βρίσκονται οι κάτοικοι του Ρεθύμνου μετά και τον δεύτερο αυτό θάνατο ηλικιωμένης.

 Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι σε σύνολο 160 μαθητών της περιοχής, το 50% είναι παιδιά λαθρομεταναστών και μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου