Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ειδικό δικαστήριο και για τα airbus βλέπει ο Νικολόπουλος

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 20, 2012
Σκληρή κριτική άσκησε ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ.,Νίκος Νικολόπουλος, κατά την ομιλία του στην βουλή στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου. Τα περισσότερα βέλη της κριτικής του δέχτηκε ο Υπουργός Οικονομικών Βενιζέλος.Για μια πτήση και άτακτη υποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο θέμα της πώλησης των Airbus της Ολυμπιακής μίλησε ο Νίκος Νικολόπουλος.
Δήλωσε συγκεκριμένα: Η απόσυρση της τροπολογίας ήταν μόνο η αρχή, δεν τελειώσαμε… εγώ θα περιμένω τον κ.Υπουργό στο βήμα της Βουλής να δώσει εξηγήσεις για το θέμα αυτό. Προβλέπω ότι αυτή η υπόθεση δεν θα λήξει εύκολα… στα “μαρμαρένια αλώνια”ή “στο μαρμαρένιο ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ”.
Βλέπω μετά από λίγο καιρό όσους έχουν εμπλακεί στην σκοτεινή υπόθεση της
αγοροπωλησίας θα αναγκαστούν να δώσουν απαντήσεις στα ζητήματα που έθεσε με τις ερωτήσεις του στην Βουλή ο Αχαιός Βουλευτής.Tην απολογία ενώπιον των εισαγγελέων του οικονομικού εγκλήματος δεν θα την αποφύγουν όπως δεν την απέφυγε ο αδερφός του Γιωργάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου