Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ."ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ"

Αναρτήθηκε από τον/την filotimiamirror στο Ιανουαρίου 20, 2012
Ο εκ Λυκουρίας Καλαβρύτων, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, αφού ανεσύρθη από υπόγεια της Ιπποκράτους, εστέφθη υπό του Γεωργίου του Β΄ ως υπουργός επί της Δικαιοσύνης.
Χθες εξεπλήρωσε το πρώτο γραμμάτιο πρός τον ευεργέτη του, με την ψήφιση επί της αρχής, από τους προθύμους για όλα ΠΑΣΟΚους συναδέλφους του, του νομοσχεδίου για την ελεύθερη χρήση ΟΛΩΝ των ναρκωτικών.
Το θέμα δεν «έπαιξε» στα κανάλια, μιας και το PSI και η επικειμένη άτακτη χρεωκοπία της χώρας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους. Όμως,  η οικονομική κρίση σε μερικά χρόνια θα  ξεχαστεί και θα έχει αφήσει πίσω της πολλές πληγές, που με το πέρασμα του χρόνου, αργά ή γρήγορα θα επουλωθούν.
Αλλά η ελεύθερη χρήση και με το νόμο κάθε είδους ναρκωτικής ουσίας, θα δημιουργήσει χιλιάδες πληγές στον κοινωνικό ιστό της χώρας, στους νέους, στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλους τους πολίτες.
Πληγές στους νέους που προκαλεί η εξάρτηση από τις ουσίες, πληγές που δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να θεραπευθούν, αφού με μαθηματική ακρίβεια προκαλούν τον θάνατο.
Πληγές στις οικογένειές τους που ζούν κάθε μέρα το ίδιο δράμα, βλέποντας τα παιδιά να αργοπεθαίνουν μέ αναξιοπρέπεια και εξευτελισμούς.
Πληγές σε όλη την κοινωνία που υφίσταται, πέραν της οικονομικής δαπάνης για την θεραπεία, η οποία όμως σπάνια επιτυγχάνεται, και την εγκληματικότητα που είναι συνδεδεμένη με την χρήση των ναρκωτικών.
Πληγές που μόνον οι πράσινες κότες της βουλής δεν είναι σε θέση να δούν.
Αλλά όλα εδώ πληρώνονται.
Πολλοί από τους βουλευτές που χθες ψήφισαν πρόθυμα ΝΑΙ στην ελεύθερη χρήση ναρκωτικών, είναι ή θα γίνουν γονείς. Τότε θα μετανιώσουν πικρά για την δουλική προθυμία τους, αλλά θα είναι αργά και γι΄ αυτούς και για τα παιδιά τους.
Όμως ο Παπαϊωάννου είναι ευχαριστημένος. Εξετέλεσε την προσταγή του Παπανδρέου, που πρίν μερικά χρόνια συμβούλευε τους Έλληνες να καλλιεργούν χασίς σε γλάστρες στα μπαλκόνια.
Αλλά και ο Παπανδρέου είναι ευχαριστημένος αφού εκτελούσε «άνωθεν» εντολές. Είναι γνωστό ότι ο προϊστάμενος George Soros, δαπανά εκατομμύρια δολλάρια για την χρηματοδότηση οργανώσεων που «αγωνίζονται» για την ελεύθερη χρήση των ναρκωτικών.
Πριν σπεύσει κάποιος «δύσπιστος» να ισχυριστεί ότι όλα αυτά είναι σενάρια συνομωσίας, τον παραπέμπω  στην επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής υπηρεσίας διώξεως ναρκωτικών (DEA), όπου περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια οι δραστηριότητες του George Soros, για την ελεύθερη χρήση των ναρκωτικών. ΕΔΩ
Υστερόγραφο. Όσο για την υβριστική δήλωση του Παπαϊωάννου εναντίον των οικονομικών εισαγγελέων που «τόλμησαν» να δείξουν τον Παπανδρέου και την συμμορία του, ως υπευθύνους για το θέμα της πλασματικής διόγκωσης του χρέους της χώρας μας, δεν εκπλήσσομαι. Ο λόγος είναι απλός : Τι είναι ο Παπαϊωάννου; Μα φυσικά ΠΑΣΟΚ. Αυτό τα λέει και τα εξηγεί όλα.
Δημήτρης Μακρής.
http://filotimia.blogspot.com/2012/01/blog-post_1278.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου