Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ (ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΩΛΗΣΗ) ΟΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΔΙΕΣ!!!
"Στούντιο" φωτογράφησης, κινηματογράφησης κτλ. έναντι ποσού που θα φτάνει τα 1.600 ευρώ ημερησίως θα γίνει η Ακρόπολη. Με υπουργική απόφαση, το υπουργείο Πολιτισμού βάζει στη λίστα 117 μνημεία της Ελλάδας που μπορούν να αξιοποιηθούν διαφημιστικά έναντι, βεβαίως, αδρού τιμήματος.

Έτσι η Ακρόπολη και άλλα μνημεία θα γίνονται για πρώτη φορά αντικείμενα ......
εμπορικής εκμετάλλευσης και θα παραχωρούνται για φωτογραφίσεις, κινηματογραφήσεις και διαφημίσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα
του «Ελεύθερου Τύπου», με τη συναίνεση του ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) η Ακρόπολη και άλλοι κορυφαίοι αρχαιολογικοί χώροι όπως η Κνωσός, η Φαιστός και η Λίνδος θα ενοικιάζονται για διαφημιστικούς σκοπούς.

Αναλόγως της διασημότητας του μνημείου θα διαμορφώνεται και το αντίτιμο.

Το υπουργείο Πολιτισμού ορίζει ότι στην περίπτωση του Ιερού Βράχου και των μνημείων που βρίσκονται στις πλαγιές του το τέλος φωτογράφησης για εμπορικούς και διαφημιστικούς σκοπούς με την παρεμβολή προσώπων θα ορίζεται στα 1.000 ευρώ. Για την κινηματογράφηση ή την παραγωγή οπτικοακουστικού έργου, με παρεμβολή προσώπων, το κόστος θα φτάνει τα 1.600 ευρώ ανά ημέρα και χώρο γυρισμάτων. Ενώ για τη χρήση φωτογραφιών σε κάρτες, αφίσες και μαγνήτες η τιμή θα διαμορφώνεται στα 300 ευρώ, ενώ για εξώφυλλα cd και dvd η τιμή είναι 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα.
Θεωρείτε τυχαίο το ότι βγήκε οι Γιακουμάτος πριν μια Βδομάδα  και είπε τις μαλακίες του για πώληση .
Όχι αβάντα στον Γερουλάνο έκανε, γιατί μετά από συζητήσεις μιας  πώλησης από την ΝΔ  τρως καλύτερα το χάπι της ενοικίασης από την Κυβέρνηση,
 fair play (Έτσι λέγεται η πράξη του μαλακίζεστε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Γεράσιμος είναι μέρος αυτού) .
Όλες είσαστε ίδιες δεξιές κεντρώες και αριστερές καργιόλες.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου