Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

To TT απαντά στα δημοσιεύματα για τις αμοιβές των 1,32 εκατ. στα Golden Boys!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 20, 2012
Διευκρινίσεις επιχειρεί να δώσει η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στα σημερινά δημοσιεύματα που έβγαλαν στη φόρα τις υπέρογκες αμοιβές των Golden Boys, μετά τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα για 10 ΔΕΚΟ.
Εν ολίγοις το ΤΤ αναφέρει ότι τα 1,32 εκατ. ευρώ αποτελούν αμοιβή για 16 πρόσωπα, με άλλα λόγια ετήσιες αποδοχές 82.500 ευρώ έκαστος κατά μέσο όρο!
Το κράτος έχει φτάσει στο σημείο να θεωρεί ικανούς προς φορολόγηση ανθρώπους με εισοδήματα των 400 ευρώ (!), μισθοί και συντάξεις να συρρικνώνονται κάτω από το όριο της φτώχειας και αυτές οι μέσες αποδοχές θεωρούνται φυσιολογικές για μια τράπεζα που το 2010 κατέγραψε ζημιές ύψους 32,93 εκατ. ευρώ, από κέρδη 22,65 εκατ. ευρώ το 2009, ενώ το πρώτο 9μηνο του 2011 οι ζημιές ανήλθαν στα 543,7 εκατ. ευρώ (διευκρινίζουμε: μετά το PSI και το αρχικό κούρεμα που είχε υπολογιστεί τότε 21%).
Aναλυτικά, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διευκρινίζει, σχετικά με δημοσιεύματα για τις αμοιβές ΔΣ των ΔΕΚΟ, ΤΤ και ΑΤΕ, προς αποφυγήν λανθασμένων εντυπώσεων, όπως αναφέρει, ότι στο ποσό που αφορά στο ΤΤ συμπεριλαμβάνονται:
* οι αμοιβές για συνολικά 16 πρόσωπα, ανεξαρτήτως του χρόνου της θητείας και παραμονής ενός εκάστου μέλους στο ΔΣ
* το σύνολο των μικτών ετήσιων αμοιβών τους από μισθωτές υπηρεσίες και αποζημιώσεις
* και οι εργοδοτικές εισφορές αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου