Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτο. Ενώ η ελληνική κυβέρνηση τα δίνει όλα (κατεβαζει και τα σωβρακα για να την γ.....), αντιδρά η τρόϊκα!!!

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Ιανουαρίου 21, 2012
Αυτό βρε παιδιά είναι απίστευτο. Μας “λυπούνται” περισσότερο οι ξένοι από το ίδιο το πολιτικό μας σύστημα, από τους δικούς μας πολιτικούς. Ενώ λοιπόν η συγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) τα δίνει όλα, ό,τι επιτόκια δηλαδή ζήτησαν οι τοκογλύφοι δανειστές, τελικά μας “λυπήθηκαν” οι ίδιοι οι ευρωπαίοι, ακόμα και το ΔΝΤ!!! και ζητούν επιτόκια κάτω από 3% για να μην πεθάνει εντελώς ο ελληνικός λαός, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος με μεσοσταθμικό επιτόκιο πάνω από 4% που συμφωνούν οι Έλληνες πολιτικοί. Δεν ξέρουμε τι να πούμε. Τόσο πια πολιτικά ανίκανοι;;
Έτσι μεταβαίνει εσπευσμένα στο Παρίσι ο κ. Νταλάρα για να πείσει τους ευρωπαίους ηγέτες να «σιωπήσουν».
Καθόμαστε λοιπόν ακόμα, δεν ξέρουμε κι εμείς γιατί, τόσο υπνωτισμένοι και…. περιμένουμε να μας σώσουν αυτοί οι πολιτικοί που μας πουλάνε όσο όσο. Περιμένουμε από αυτούς να διαπραγματευτούν υπέρ των συμφερόντων μας!!!
Θα ξυπνήσουμε κάποια στιγμή, δεν μπορεί, θα ξυπνήσουμε;;
Αυτό το σάπιο και ανίκανο πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα.
Πέτρος Χασάπης

Όταν όμως οι διαπραγματευτές μας δυστυχώς είναι εκ φύσεως πούστηδες και μαθημένοι να τους γαμούν ιδιαιτέρως, θεωρούν φυσική προέκταση του προσωπικού τους βίου να γίνεται το ίδιο και στην ίδια τους την Χώρα .
Αυτό εξηγεί απόλυτα και την απορία του αρθρογράφου
Το κακό είναι ότι ο περήφανος λαός μας συνήθισε στην υπερβολική ευγένεια και στο φλωροτάκτ που τον φλόμωσαν τόσα χρόνια τα τσοντοκάναλα και θεωρεί φυσικό τρόπο Ζωής όλη αυτή την κυναιδολαγνεία που του σερβίρουν όλοι αυτοί οι προστάτες της οθωμανολατρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου