Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ευθεία αμφισβήτηση των ενεργειών της κυβέρνησης από τον Κώστα Μαρκόπουλο

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 19, 2012

Από την ομιλία του Κ. Μαρκόπουλου για το πολυνομοσχέδιο
«… Το πολυνομοσχέδιο είναι η φωτογραφία της αποτυχίας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Αβλεψίες, καθυστερήσεις και απραγματοποίητες δεσμεύσεις. Γιατί δεσμεύσατε την χώρα αφού δεν ήσασταν ικανοί να τα τηρήσετε; Σε μερικά δε θέματα υπερφαλαγγίστηκε το κοινοτικό δίκαιο, π.χ. συμφωνία Βορίδη για μεταφορικό έργο από τρίτες χώρες στην Ελλάδα, είναι Ευρωπαϊκή πρωτοτυπία στη χώρα μας. Πουθενά δεν ισχύει. Το ίδιο έγινε με τους δικηγόρους. Γιατί άραγε; Γιατί ενωθήκαμε τρία κόμματα; Για να διαπραγματευτούμε δυνατά ή να υποχωρήσουμε σε όλα; Είναι στις απαιτήσεις της Τρόικας ή κάποιοι κάνουν lobby παράλληλα;
Όσοι διαφωνούν χαρακτηρίζονται λαϊκιστές ή οπαδοί του κομματικού συμφέροντος. Τότε κλείστε την βουλή και ακυρώστε τον πολιτικό διάλογο. Και τι θα γίνει; Έτσι κι αλλιώς, αυτή η κυβέρνηση θα κριθεί για τις αποφάσεις της από την ιστορία. Η ιστορία δεν σταματά να λειτουργεί! Η ώρα ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά σχέση με την ώρα Ελλάδας. Για αυτό να τελειώνουμε και να πάμε μια ώρα αρχύτερα σε εκλογές. Εξάλλου η κυβέρνηση Παπαδήμου για συγκεκριμένα στηρίζεται…»

Λόγια, λόγια, λόγια και υστέρα πήγαμε και υπογράψαμε σε όλα και για όλα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου