Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τούρκοι, καλό το Οθωμανικό;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 19, 2012
20120119-222542.jpgΆντε και κάτι ν’ ανέβουμε! Η Ελλάς επικράτησε της Τουρκίας στο πόλο με 20-2! Θα μου πεις τώρα, με τα αθλητικά θ’ ανέβουμε; Και απαντώ: Ναι, ρε, ΚΑΙ με τα αθλητικά! Θα παίρνω χαρές και θα σηκώνω την γαλανόλευκη σε κάθε ευκαιρία, κόντρα σε όλα τα μούλικα του πολυπολιτισμού και του δόγματος “όλοι ίδιοι είμαστε”.
Η εθνική ομάδα επικράτησε 20-2 της Τουρκίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, στη μεγαλύτερη ίσως νίκη στην ιστορία της στη διοργάνωση. Η ομάδα μας επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις μεγάλες διοργανώσεις, αφού η συμμετοχή της στην 6άδα της εξασφαλίζει την πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης το 2013 και τη συμμετοχή δίχως αγώνες πρόκρισης στο ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης το 2014.
Σοβαροί οι Έλληνες διεθνείς προηγήθηκαν με 8-0 προτού δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο στην άμυνα και παίζοντας με παίκτη λιγότερο, έδωσαν την ευκαιρία στον Καγκατάι να
χριστεί δύο φορές σκόρερ. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του με τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά, Ανδρέα Μιράλη να μπαίνει στο νερό και να σημειώνει τέσσερα γρήγορα γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο. Οι διεθνείς είχαν επτά στις 13 επιτυχημένες προσπάθειες στον παίκτη παραπάνω, βγήκαν στην κόντρα και πέτυχαν όμορφα γκολ μετά από ομαδική προσπάθεια.
Αυτά να τα δουν οι (υποτιθέμενοι) ρεαλιστές, που μας ζαλίζουν τα μύδια κάθε τρεις και λίγο για το πόσο “δυνατοί” (σε όλα τα επίπεδα) είναι οι γείτονες μογγόλοι. Μόνολ αυτά τα καθίκια το βλέπουν αυτό, γιατί ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ να μας λένε τέτοιες μ@λακίες.
Τώρα, μήπως ήρθε η ώρα οι κοπέλες μας του πόλο να προκαλέσουν την εθνική ανδρών της Τουρκίας να παίξουν μαζί ένα (έστω) φιλικό ματσάκι; Αν γίνει αυτό, από τώρα στοιχηματίζω στις δικές μας. Χαλαρά θα το πάρουν… Το “καλσόν” των Τούρκων, βέβαια, θα έχει αποκτήσει κι άλλες τρύπες…

Ζήτω η ΕΛΛΑΣ!
ΛΟΞΙΑΣx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου