Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Κουίζ: Σε ποιόν ανήκει αυτό το βιογραφικό;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 19, 2012
Είναι πρόσωπο που απασχολεί το τελευταίο διάστημα αρκετά ΜΜΕ, φέρει όνομα βαρύ σας ιστορία και έχει συγγραφικές ανησυχίες…
Ο συγκεκριμένος κύριος, όπως αναφέρεται στην υποσελίδα «Βιογραφικό», στην επίσημη ιστοσελίδα του (αν είναι αυτός ο διαχειριστής της) έχει διατελέσει:
«Επιστημονικός Σύμβουλος, Υπουργείο Αιγαίoυ, 2001-2004
Σύμβουλος, άμισθος, Υπουργείο Εξωτερικών, 1999 2001
Μέλος, Δ.Σ. OMEGA BANK, 2001 2005
Αναλυτής στατιστικών δεδομένων, 1993 1999
Οικονομολόγος, Διεθνή Τράπεζα World Bank (1989-1992)
Οικονομικός Σύμβουλος, Υπουργείο Παιδείας (άμισθος) 1987-88»

Να σημειώσουμε ότι η OMEGA BANK είναι ασφαλώς τράπεζα, ενώ στο βιογραφικό αυτό η αναφορά στη Διεθνή τράπεζα World Bank είναι με τονισμένα στοιχεία. Πρόκειται ασφαλώς για την Παγκόσμια Τράπεζα.
Η τράπεζα ΩΜΕGA BANK, όπως αναφέρεται και στο Wikipedia, το έτος 2006 πέρασε στα χέρια (απορροφήθηκε) της Proton Bank. Όπως αναφέρεται στο Wikipedia, «τον Νοέμβριο του 2011, η τράπεζα (Proton Bank) ζήτησε κεφαλαιακή ενίσχυση από την Ελληνική Κυβέρνηση και εντάχθηκε στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών πάρθηκε έπειτα από απαίτηση της Τράπεζας της Ελλάδος. Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη κρατικοποίηση που προέκυψε κατά την διάρκεια της κρίσης χρέους της Ελλάδας που ξεκίνησε το 2010».
Απλά στοιχεία που θα μπορούσε να δώσει τροφή για σκέψεις και συνειρμούς. Ίσως καταλάβατε ότι πρόκειται για το βιογραφικό του Νίκου Α. Παπανδρέου, αδερφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Μία απλή επίσκεψη στο www.npapandreou.gr θα σας πείσει…
http://neosteki.blogspot.com/2012/01/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου