Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ? Καλά βρε επαγγελματίες του Mega, το να θεωρείτε τον ‘Ύμνον εις την Ελευθερίαν” υβριστικό σύνθημα, το καταλαβαίνουμε…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 20, 2012

…άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του, να ρημάξει τον φασισμό, την τυραννία, την ανελευθερία. Άρα έχετε δίκιο να τον θεωρείτε εχθρικό σύνθημα.

Το ερώτημα είναι άλλο: Αυτό το αστέρι που έκανε το ρεπορτάζ, βαφτίζοντας “Χρυσαυγίτες” μέχρι και τα διόδια, προφανώς λόγω της Ελληνικής σημαίας που είχαν πάνω τους…

Αυτόν τον ημίθεο, τον Σπύρο Κουταβά, που τον ανακαλύψατε βρε ημίθεοι; Μιλάμε ότι το παλικάρι τα σπάει!

Ανακαλύψαμε άρθρο του που τι νομίζετε ότι λέει. Τι νομίζετε ότι βαπτίζει “ρατσισμό”. Ρε παιδιά, 10 χρόνια να σας αφήσουμε να προσπαθήσετε, δεν θα το βρείτε.

Το άτομο βαφτίζει ως “ρατσιστική” την τελετή βράβευσης των παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια!!! Ναι, δεν κάνουμε πλάκα. Δείτε:

koutavasτου Σπύρου Κουταβά
Πρόκειται για άσχετους, με πασιφανή έλλειψη παιδείας η απλά ρατσιστές. Δεν μπορώ να καταλάβω την σπουδή της ΜΚΟ Βελβεντού, του αιρετού συμβουλίου από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές στο δημοτικό διαμέρισμα Λευκοπηγής, που διοργανώνουν εκδήλωση, άκουσον – άκουσον, για να βραβεύσουν λέει τους μαθητές, που εισήλθαν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.
Δυστυχώς παρόμοιες εκδηλώσεις ντροπής, γίνονται σε όλη την δυτική Μακεδονία, κατά κύριο λόγο στα χωριά και τις κωμοπόλεις. Πρόκειται για ανόητη ενέργεια με βαθιά ρατσιστικά χαρακτηριστικά, που τις περισσότερες φορές βρίσκει αρωγούς και παραστάτες τους εκλεγμένους στο ελληνικό κοινοβούλιο η αιρετούς στην αυτοδιοίκηση. Λόγω θράσους η άγνοιας δεν ξέρω, πάντως, συνεχίζουν να παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις και να παραδίδουν μάλιστα και τον έπαινο!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου