Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο πόλεμος στο ίντερνετ ξεκίνησε…

Η περίφημη ομάδα χάκερς με το όνομα «Anοnymous» έκανε πράξη αυτό που «απειλούσε» καιρό πως θα κάνει και έφερε τα πάνω-κάτω στον κόσμο του διαδικτύου για πολλές ώρες.

Το βράδυ της Πέμπτης στις ΗΠΑ (σε ζώνη prime time), οι «Anonymous» χτύπησαν τις ιστοσελίδες του FBI, του Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς και πολλές ιστοσελίδες της βιομηχανίας του θεάματος  όπως είναι η Ένωση Κινηματογραφικών εταιριών mpaa.org, η Ένωση Δισκογραφικών εταιριών (δηλαδή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας) riaa.com και ηUniversal Music.
Αιτία αυτής της επίθεσης, είναι το κλείσιμο της ιστοσελίδας η οποία διαχειρίζεται και....
διαμοιράζει αρχεία, το megaupload.com καθώς και η σύλληψη της υπεύθυνης του site στη Νέα Ζηλανδία.
MEGAUPLOAD
fbidow
Σύμφωνα με τους χάκερς, αυτές οι επιθέσεις ήταν μια τιμωρία για την καταπολέμηση των προσπαθειών ενάντια στην πειρατεία τόσο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όσο και από τη βιομηχανία του θεάματος.
Η ομάδα δήλωσε ότι ήταν «η μεγαλύτερη επίθεση όλων των εποχών» με τη συμμετοχή 5.635 ατόμων!
Το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του είπε πως: «Το υπουργείο Δικαιοσύνης και οι web server που φιλοξενούν το justice.gov αντιμετωπίζουν επί του παρόντος σημαντική αύξηση της δραστηριότητας τους, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται η ποιότητα της υπηρεσίας. Η υπηρεσία καταβάλλει προσπάθειες για να γίνει και πάλι διαθέσιμη η ιστοσελίδα. Αυτή τη δραστηριότητα, η οποία αντιμετωπίζεται ως κακόβουλη πράξη, και έτσι θα αντιμετωπίζεται έως ότου μπορούμε να προσδιορίσουμε πλήρως την αιτία της διαταραχής στα συστήματά μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου