Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Στις 29 Απριλίου οι εκλογές και βλέπουμε…(Σιγά μην σηκωθεί ο Κλεφτοδήμος από την καρέκλα καί από την μασσαμπούκα)

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Ιανουαρίου 19, 2012
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το πολιτικό σύστημα προσανατολίζεται να κάνει τις εθνικές εκλογές στις 29-4-2012 και πάντως σε καμία περίπτωση ενωρίτερα. Εμείς σας είχαμε πει ήδη ότι: Εκλογή ηγεσίας τον Μάρτιο; Το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ μας κοροϊδεύει; Τελικά χθες το ΠΑΣΟΚ, το οποίο φυσικά γνωρίζει από μέσα τι ακριβώς θα συμβεί (ο λαός δυστυχώς δεν γνωρίζει), καθόρισε χωρίς άγχος και με χρονοβόρες διαδικασίες, τις εσωκομματικές εκλογές του για τις 18-3-2012. Επομένως σωστά είχαμε υποθέσει ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές πριν το Πάσχα το οποίο είναι στις 15-4-2012, παρότι ο κ. Σαμαράς έβαζε «κόκκινες γραμμές» ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν το Πάσχα.
Τελικά, είτε και η Νέα Δημοκρατία μας δουλεύει χοντρά, είτε και η ίδια δεν ξέρει τι της γίνεται. (Η δέν θέλει να κυβερνήσει)Αν συμβαίνει το τελευταίο, τελικά αποδεικνύεται ότι το καθεστώς ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να ελέγχει τα πάντα και να κάνει ότι θέλει, παρά…. τα μηνύματα από τις δημοσκοπήσεις, περιορίζοντας την Νέα Δημοκρατία (που υποτίθεται ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση) σε ρόλο απλού κομπάρσου.
Καλύτερα να την παίζεις όλη μέρα μόνος σπίτι σου παρά δημόσια υπό τα βλέμματα όλων και με τους πάντες να σου κάνουν κριτική.
πάντως είναι γεγονός ότι σε αυτόν τον τόπο χορτάσαμε τσάμπα μάγκες
(Περί Αντώνη Σαμαρά η άποψη)
Θέλετε τη δική μας άποψη; Ούτε στις 29 Απριλίου θα γίνουν εκλογές. Στην ουσία κανείς δεν τις θέλει. Και τότε κάποιο εμπόδιο θα βρεθεί για να μετατεθούν για τον Ιούνιο και από εκεί, λόγω των μπάνιων του λαού, θα πάμε για Φθινόπωρο και βλέπουμε.
Όλο αυτό το προπαγανδιστικό τέχνασμα, περί δήθεν επικείμενων εκλογών, γίνεται για να συγκρατείται η οργή του λαού, να πέφτει η επαναστατικότητα και να κατευθύνεται έντεχνα (σαν τον σκύλο του Παβλώφ) η ογκούμενη λαϊκή οργή προς την κάλπη, η οποία όμως κάλπη σαν στόχος λαϊκής εκτόνωσης, όλο και απομακρύνεται, εξουθενώνοντας με τον τρόπο αυτό ψυχολογικά το λαό και κάνοντάς τον να παραδοθεί στις ορέξεις του καθεστώτος άνευ όρων.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου