Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Θάβετε τα σκάνδαλα των CDS και της ΕΛΣΤΑΤ, έχετε σχέδιο εκποίησης της χώρας. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 20, 2012

Διαβάστε την ομιλία του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ. ΑΠΡΕΖΟΤΟΥ, ΑΛΑΔΩΤΟΥ, ΑΒΙΤΣΙΩΤΟΥ Πολιτικού. Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας διότι έρχεται η ώρα των μεγάλων αποφάσεων.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Πράγματι παραβιάζεται ο Κανονισμός της Βουλής, όπως παραβιάζεται και το Σύνταγμα της χώρας, κάτι που αποδεικνύεται κάθε μέρα. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχουμε μια διορισμένη Κυβέρνηση, ένα Πρωθυπουργό μη εκλεγμένο, αλλά επιλεγμένο από την Goldman Sachs και ουσιαστικά την καθημερινή παραβίαση του Συντάγματος. Πριν από λίγο, ο Εισαγγελέας Μακρής έβγαλε το πόρισμα για την παρέμβαση στη δικαιοσύνη και τους οικονομικούς Εισαγγελείς από ανωτέρους τους και από πολιτικούς παράγοντες, όπου καταδεικνύεται ότι ένα από τα θέματα….

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ευάγγελος Αργύρης): Κύριε Καμμένο, οι διακόσιες πενήντα οκτώ ψήφοι της Βουλής δεν είναι Goldman Sachs.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ακούστε με, σας παρακαλώ, κύριε Πρόεδρε. Εγώ δεν σας διέκοψα. Αφήστε με τουλάχιστον να μιλάω. Εγώ τα λέω, κύριε Πρόεδρε, για να καταγράφονται, όσον αφορά το άρθρο 120 του Συντάγματος, τουλάχιστον μέχρι να αποκατασταθεί η νομιμότητα.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ευάγγελος Αργύρης): Να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ας μένουν στα Πρακτικά, κύριε Πρόεδρε. Αγνοείστε τα. Δεν πειράζει. Έβγαλε, λοιπόν, ότι ένα από τα θέματα για τα οποία έγινε παρέμβαση είναι τα CDS, για τα οποία έχω καταθέσει ερώτηση από το Μάιο του προηγούμενου χρόνου και η Κυβέρνηση κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής και του Συντάγματος αρνείται να απαντήσει. Χθες ο κ. Πετσάλνικος μου είπε ότι δεν δέχεται να απαντήσει ο Υπουργός των Οικονομικών. Και ξέρετε γιατί δεν θα έρθει να απαντήσει; Διότι, όπως είπε ο Εισαγγελέας Μακρής, η δικαστική ηγεσία πίεζε τους εισαγγελείς να τελειώσουν το θέμα των CDS και να δώσουν πόρισμα, χωρίς όμως να δώσει τα στοιχεία η Τράπεζα της Ελλάδος, γιατί παρενέβη το Υπουργείο Οικονομικών.

Και έχει υποχρέωση το Προεδρείο της Βουλής να πάρει από το αυτί τον κ. Βενιζέλο και να τον φέρει να απαντήσει σε ερώτηση Βουλευτού, σε επερώτηση Βουλευτών τριών κομμάτων και να μας πει τέλος πάντων ποιοι έβγαλαν 26 δισεκατομμύρια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τα CDS που πουλήθηκαν, όταν εν γνώσει τους έβαλαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Αυτή είναι η παράβαση του Κανονισμού της Βουλής και του Συντάγματος. Αυτό το νομοσχέδιο δε, το επέβαλε η Τρόικα.

Εγώ λυπάμαι να ακούω τον κ. Κακλαμάνη -με τον οποίο μας χωρίζει πολιτικό χάσμα- να λέει εδώ «μα, δεν σας το ζήτησε η Τρόικα». Δεν κατάλαβα. Είμαστε ακόμα ελεύθερη χώρα ή μας υποδεικνύει η Τρόικα τι ψηφίζουμε; Μας υποδεικνύει η Τρόικα. Όμως, εδώ πρόκειται για ένα συνονθύλευμα διατάξεων, ώστε αυτό το νομοσχέδιο θα μπορούσε να το είχε γράψει ο μαρκήσιος Ντε Σαντ. Έχουμε μέσα απ’ όλα τα βίτσια. Εφοριακοί, λέει, θα φορολογούν με εναλλακτική φορολογία. Και το λέει αυτό ο Υπουργός των Οικονομικών την ημέρα που πιάνουν κομματάρχη στη Θεσσαλονίκη με 40 εκατομμύρια ευρώ από «μαύρα λεφτά» που έπιανε σε παρακολούθηση της ΕΥΠ.

Δίνουμε, δηλαδή, τη δυνατότητα σε κάποιους τύπους με την παράνομη αυτή ουσιαστικά πρακτική, η οποία δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη, να έρχονται και να εκβιάζουν το φορολογούμενο, να τα αρπάζουν και να τα τσεπώνουν και η Βουλή πλέον να ψηφίζει τέτοιου είδους νομοσχέδια. Και λυπάμαι που το ψηφίζουν τα τρία κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση. Το ίδιο το νομοσχέδιο δε έρχεται και συνεχίζει τον εκβιασμό. Αντί να δώσει ή να μη δώσει άδειες στα κανάλια, έρχεται εδώ και τους βάζει στο να εκβιάζονται από την εκάστοτε κυβέρνηση –τώρα από την Κυβέρνηση των τριών κομμάτων- όσον αφορά το ποιους θα βγάζουν. Ο Καμμένος, δηλαδή, δεν πρέπει να βγει ποτέ, γιατί αν βγει, δεν θα πάρετε ποτέ άδεια.

Και έρχεται και σας λέει η Επιτροπή της Βουλής ότι αυτό που κάνετε είναι παράνομο και αντισυνταγματικό, αλλά στα παλιά σας τα παπούτσια. Συνεχίζετε με το άρθρο 8 να κρατάτε υπό ομηρία τα κανάλια για να τα ελέγχετε. Όμως, τώρα υπάρχει και το διαδίκτυο στο οποίο υπάρχει η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Και εκεί ακριβώς την πατήσατε, γιατί εκεί υπάρχει η πληροφορία η οποία διακινείται, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να λειτουργείτε ως Χούντα με όργανα τα κανάλια τα οποία εκβιάζετε. Αυτό το νομοσχέδιο έχει καταπληκτικά ονομαστικά ρουσφέτια και πραγματικά απορώ πώς η Νέα Δημοκρατία το ψηφίζει. Έρχεται και ορίζει τον κ. Γιαννακόπουλο, τον «κολλητό» του κ. Βενιζέλου, ως επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής των παιγνίων -μια αρχή την οποία μετονομάζει σε ανεξάρτητη- και τον κάνει και ειδικό κουμανταδόρο για τον τζόγο στην Ελλάδα. Γενικό κουμανταδόρο! Πρόκειται για τροπολογία και άρθρο-ρουσφέτι.

Εν συνεχεία, έχουμε τη διάταξη που αναφέρει ότι το real estate των κρατικών κτηρίων –όλα τα κρατικά κτήρια πάνε στο συγκεκριμένο Οργανισμό- θα αντιμετωπίζεται με κανονισμό, όπως πολύ σωστά είπε ο κ. Λαφαζάνης προηγουμένως, της διάταξης του νόμου περί Ολυμπιακών Αγώνων. (FT) (5KO) Εδώ ψάχνουμε να βρούμε ακόμα τα κλεμμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις απάτες που έγιναν και αντί να έρθετε να βάλετε όρους διαφάνειας, έρχεστε εδώ και εντάσσετε το σύνολο των κρατικών κτηρίων στη λογική του νόμου των Ολυμπιακών Αγώνων, καταργώντας κάθε διάταξη, δασική, αιγιαλού, παραλίας, διαλύοντας όλη την άλλη ιδιωτική ιδιοκτησία. Διότι άλλοι κανόνισαν για τα κρατικά κτήρια που θα πάρει ο εκάστοτε επενδυτής, άλλοι κανόνισαν για τα υπόλοιπα.

Προχωράει σε φωτογραφική διάταξη για τα φορτηγά. Μέχρι χθες άλλα έλεγε εδώ ο κ. Βορίδης, άλλα έλεγαν οι Βουλευτές, άλλα ψηφίζουν σήμερα. Καταλαβαίνετε ότι επιτρέπουμε το τουρκικό φορτηγό, το οποίο πληρώνει το 1/3 του πετρελαίου απ’ ότι πληρώνει ο νησιώτης στη Μυτιλήνη, στη Χίο, στη Σάμο ή στη Ρόδο, να βάζει πετρέλαιο από απέναντι, να περνάει με 7 ευρώ με το καράβι στη Μυτιλήνη, να φορολογείται 10% στη χώρα του, και ο δικός μας αντίστοιχος φορτηγατζής να φορολογείται με 45%; Τι πάμε να κάνουμε; Να διαλύσουμε τα νησιά; Σας το είπαμε μία, σας το είπαμε δύο, σας το είπαμε τρεις. Το ίδιο συμβαίνει με τα φορτηγά της Βουλγαρίας, το ίδιο συμβαίνει με της Αλβανίας. Εδώ, λοιπόν, περνάμε διατάξεις για να διαλύσουμε τα πάντα στην παραμεθόριο και αν αυτά σας λένε να τα κάνετε από τη μεριά της τρόικα, τότε είναι πονηρές οι προθέσεις τους. Έρχεστε και λέτε για τους δικηγόρους. Εγώ δεν είμαι δικηγόρος. Η γυναίκα μου είναι δικηγόρος και πάει με το δικόγραφο στο χέρι, όπως χιλιάδες δικηγόροι. Αντιμετωπίζουν τραγικές συνθήκες και ερχόμαστε και νομοθετούμε στη Βουλή ουσιαστικά τη διάλυση των μικρών δικηγόρων που παλεύουν με το δικόγραφο στο χέρι. Και ποιοι είναι αυτοί που τους βραβεύουμε; Δυστυχώς, βραβεύουμε αυτούς τους δικηγόρους που κάποιοι εξ αυτών αποτελούν τη νομενκλατούρα του πολιτικού συστήματος. Δεν υπάρχει κανείς δικηγόρος στην Ελλάδα που να μην ξέρει ότι υπάρχει μεγαλοδικηγόρος που διετέλεσε και Υπουργός, που έχει όλα τα μεγάλα συμβόλαια με τους επενδυτές του εξωτερικού, με πενήντα δικηγορικά γραφεία μέσα, ο οποίος χειρίζεται τις υποθέσεις που ο ίδιος διαπραγματεύτηκε ως Υπουργός. Κι αυτός ο δικηγόρος τώρα μπορεί να κάνει και διαφήμιση και θα πάει να αντιμετωπίσει την ψιλή δουλειά την οποία παίρνει ο μικρός δικηγόρος για να επιζήσει.

Από την άλλη μεριά -για να πω και της Νέας Δημοκρατίας- έχουμε άλλο δικηγόρο ο οποίος δεν έχει πάει ποτέ στο δικαστήριο και λέει ότι εκπροσωπεί την οικογένεια Ρότσιλντ. Αυτός λέει ότι διαπραγματεύεται τις μεγάλες business των επενδύσεων. Αυτούς πάμε να προστατεύσουμε, τους συναδέλφους μας τους μεγαλοδικηγόρους ή όλους εκείνους οι οποίοι τρέχουν στο Πρωτοδικείο, στο Εφετείο, στον Άρειο Πάγο με το δικόγραφο στο χέρι, που για να βγάλουν ένα μεροκάματο, πρέπει να κάνουν δύο χιλιάδες διαζύγια και να τρέχουν πίσω από τον ανακριτή; Σ’ αυτούς τους ανθρώπους τους υποσχέθηκαν κάποια κόμματα ότι δεν θα ψηφίσουν. Τώρα έρχονται και λένε ότι θα ψηφίσουν.

Κλείνω με το σημαντικότερο. Αυτό που σας είπε η τρόικα να κάνετε -γιατί όλα τα άλλα τα κάνατε για τους δικούς σας λόγους και αυτό είναι το «κερασάκι»- ήταν να περάσετε τον ορυκτό πλούτο της χώρας στις διατάξεις εκείνες που θα τον χαρίσουν σ’ αυτούς που θα ορίζουν οι δανειστές. Αυτό είναι εθνικό έγκλημα! Αυτό το έγκλημα θα ανατραπεί όταν αποκατασταθεί η νομιμότητα σ’ αυτή τη χώρα.

Την ώρα που έρχεται η ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία Delek μαζί με τη ρωσική εταιρεία Gazprom και σας προτείνουν εξόρυξη πετρελαίου νότια της Κρήτης -που το λέει ο ίδιος ο Μανιάτης- χωρίς έρευνα, με δικά τους έξοδα, που θα λύσουμε το πρόβλημά μας, αντί να πείτε «ναι» κατ’ ευθείαν και να έχουμε την ασφάλεια του ρωσικού στόλου νότια της Κρήτης, του αμερικανικού στόλου και της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, περνάτε την περιουσία του ορυκτού πλούτου σε ένα μόρφωμα που έχετε δημιουργήσει, για να το κατασχέσουν αύριο τα αφεντικά σας, της τρόικα, της κ. Μέρκελ, του Δ’ Γερμανικού Ράιχ! Αυτό είναι εθνική προδοσία, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Ξέρω ότι δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Τα λέω μόνο για να καταγραφούν, γιατί σε λίγες ημέρες σ’ αυτήν εδώ την Αίθουσα τριακόσιοι Βουλευτές -όπως λέτε, κύριε Πρόεδρε- θα κληθούμε να ψηφίσουμε μία δανειακή σύμβαση η οποία έχει σκοπό να νομιμοποιήσει την αντισυνταγματική άκυρη σύμβαση του πρώτου μνημονίου, να παραδώσει τη χώρα στο αγγλικό δίκαιο. Και ξέρετε όλοι οι συνάδελφοι Βουλευτές τι θα ψηφίσετε. Είστε προσωπικά υπεύθυνοι ο καθένας σας για το αν θα παραδώσετε τα όνειρα των παιδιών μας στους δανειστές και στους τοκογλύφους, αν θα παραδώσετε τη χώρα και αν θα καταργηθεί η εθνική κυριαρχία. (XF) (5FT) Ο καθένας παίρνει την ευθύνη.

Αν περάσει με 180 ψήφους, η Ελλάδα έχει παραδοθεί και πλέον εισερχόμαστε στις διατάξεις του άρθρου 120 του Συντάγματος όπου η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Ευχαριστώ. (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου