Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Καταπέλτης ο Σάββας Αναστασιάδης για τον Κλέωνα Παπαδόπουλο, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα CDS, με ευθεία επίθεση σε Πετσάλνικο: ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 20, 2012

Ευθεία επίθεση του Σάββα Αναστασιάδη που έχει σηκώσει το θέμα των αισχρών συμφωνιών της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την οικογένεια Ανδρέα Α. Παπανδρέου εξαπέλυσε με αποδέκτη τον πρόεδρο της βουλής.

Παρά το γεγονός ότι ο Αναστασιάδης περιμένει την ερώτηση να συζητηθεί παρουσία του υπουργού οικονομικών ώστε να λογοδοτήσουν, το θέμα δεν έρχεται στην βουλή.

Συνδυάζοντας το με το γεγονός ότι και η ερώτηση Καμμένου που αφορά την πώληση του CDS από την διοίκηση Παπαδόπουλου δεν έρχεται στη βουλή, ο Αναστασιάδης ζήτησε εξηγήσεις από τον κύριο Πετσάλνικο του οποίου η θέση γίνεται πλέον εξαιρετικά δύσκολη.

Όπως θα γίνει και οποιουδήποτε άλλου επιχειρήσει πλέον να καλύψει το φιλικό περιβάλλον της οικογενειας Παπανδρέου που φαίνεται πως πρωταγωνίστησε σε ένα γαϊτανάκι ανομίας εις βάρος της πατρίδας.

(Σάββα, ούτε σε κάτι ρεμάλια που συχνάζουν στην Συγγρού να μην επιτρέψεις να το συγκαλύψουν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου