Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Λεφτά υπάρχουν…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 17, 2012
1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο από την απονομή βαθμού σε σχολικούς συμβούλους
Αυτό θα πει «ελληνικό δαιμόνιο». Όποιον και να αφορά, όσους και να αφορά, τη στιγμή που περικόπτονται μισθοί, συντάξεις, επιδόματα και χιλιάδες οικογένειες συσσωρεύονται στα συσσίτια, η συγκεκριμένη τροπολογία θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί πριν καν κατατεθεί…
Στις «Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 – 2015», κρύβονται πολλές… εκπλήξεις. Οι περισσότερες ασφαλώς αφορούν τους Έλληνες πολίτες, τους νομοταγείς φορολογούμενους, οι οποίοι θα κληθούν για μία ακόμη φορά να πληρώσουν όσα αρνούνται πεισματικά να πληρώσουν οι φοροδιαφεύγοντες.
Σε τροπολογία επί του μεσοπρόθεσμου, την οποία συνυπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, απονέμεται στους σχολικούς συμβούλους ο Α’ βαθμός, για το χρόνο άσκησης της θητείας τους, εφόσον κατά την επιλογή και τοποθέτησή τους δεν διαθέτουν το βαθμό αυτό.
Με την τροπολογία αυτή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ειδική έκθεση, προκαλείται πρόσθετη δαπάνη 1.500.000 ευρώ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ετησίως.
Δε χρειάζεται να μαντέψετε ποιος θα το πληρώσει και αυτό… Εμείς…
http://neosteki.blogspot.com/2012/01/15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου