Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Παρακαλάει ο Λαυρεντιάδης να επιστρέψει όλα τα “θαλασσοδάνεια” με το που διέρρευσε η έκθεση της Blackrock!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 18, 2012

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ. ΤΩΡΑ!
H Blackrock έδωσε στην Τράπεζα της Ελλάδας την έκθεσή της για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Όπως φαίνεται βρήκε “λαυράκια” αφού οι επισφάλειες των ελληνικών τραπεζών δεν μπορεί να τις εξυπηρετήσει ούτε ο Τσακ Νόρις!
Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης που προσπαθεί εδώ και λίγους μήνες να “κλείσει” άρον άρον την υπόθεση της Proton, φέρεται να είναι διατεθιμένος να επιστρέψει όλα τα “θαλασσοδάνεια” που έδωσε σε εταιρείες κολλητών, φίλων αλλά και στον δικό του όμιλο.
Σήμερα, δικηγόρος του πήγε μια βόλτα από τα γραφεία της νέας διοίκησης της Proton (το ΔΣ της νέας PROTON έχει κάνει αγωγή στον Λαυρεντιάδη εδώ και λίγες εβδομάδες χαρακτηρίζοντάς τον ως «ηγετική φυσιογνωμία μίας ομάδας που είχε εγκληματική δράση»).
Έτσι, ο συνήγορος του Λαυρεντιάδη φάνηκε διατεθιμένος να συμφωνήσει άμεσα στην επιστροφή του συνόλου των επισφαλών δανείων που αγγίζουν τα 700 εκατ. ευρώ, αφού ο πελάτης του βλέπει τον κλοιό της δικαιοσύνης να σφίγγει ολοένα και πιο πολύ.
Ε, όλο και κάποιο τηλέφωνο θα έχει πέσει για να τελειώνει αυτή η υπόθεση, αφού η έκθεση της Blackrock, φαίνεται πως καίει πολλούς και πρέπει να κλείσουν όλα άμεσα…
Να θυμίσουμε ότι σήμερα λήγει μια ακόμα προθεσμία - η 4η κατά σειρά – που έχειο λάβει από τον εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα αδικήματα με βάση τα οποία ελέγχεται ο ίδιος και ακόμη 31 πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος.
Δεν είναι τυχαίο που ο επιχειρηματίας ζητούσε συνεχώς νέες προθεσμίες, μέχρι να διαρρεύσει η έκθεση της Blackrock και έπειτα να πάει στη νέα διοίκηση και να πληρώσει “όσο όσο” για να κλείσει την υπόθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου