Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ στην επιτροπή οικονομικών και διαφάνειας: Ανακοινώστε όλες τις απόρρητες δαπάνες απο το 2004 και μετά!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 18, 2012

Βγήκε ευθέως ο Προκόπης Παυλόπουλος που φαίνεται να έχει απασφαλίσει με αυτά που βλέπει ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ και ζήτησε το αυτονόητο από την κυβέρνηση Παπαδήμου: Να ανακοινωθεί το ύψος των απορρήτων δαπανών του ΥΠΕΞ, εδώ και τώρα. Όντας σίγουρος για το τι συνέβαινε επί Καραμανλή, αφού ήταν υπερυπουργός, πήγε και ένα βήμα παραπάνω: Ζήτησε τα ποσά όχι μόνο από την εφιαλτική διετία Παπανδρέου, αλλά από το 2004 και μετά.

Οπότε κανείς δεν μπορεί να τον εγκαλέσει για κομματική σκοπιμότητα.

Δείτε όμως τώρα τι συμβαίνει, διότι το θέμα που αποκάλυψε το “Ολυμπία”, ήδη έχει πάει στην βουλή δια στόματος Αλέξη Τσίπρα. Την πρώτη φορά, η απάντηση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ήταν το λιγότερο αισχρή.

Με την κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Τσίπρας επανήλθε. Εκεί λοιπόν που ο κύριος Δήμας, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έπρεπε να αδράξει την ευκαιρία καθότι το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, απαντά με έναν τρόπο που ξένισε τους πάντες. Δείτε το έγγραφο εδώ: Ούτε τώρα υπήρξε απάντηση για το μείζον θέμα των απόρρητων δαπανών. Κρίμα κύριε Δήμα…

Έρχεται λοιπόν τώρα ο Παυλόπουλος με αυτόν τον προκλητικό τρόπο που στην ουσία λέει “ελέγξτε και εμάς”, για να μην υπάρξει πλέον καμμία δικαιολογία. Μα καμμία για κανέναν. Αλλωστε το θέμα δεν αφορά καν την κυβέρνηση Παπαδήμου για να δικαιολογηθεί η ομερτά.

Και εδώ, θα πρέπει να πάρει θέση επίσημα και η Νέα Δημοκρατία, όχι μεμονωμένοι βουλευτές. Γιατί και ο κύριος Δήμας από τη Νέα Δημοκρατία προέρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου