Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Νέο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ιδρύει ο Πάνος Καμμένος! Οριστικό διαγύζιο με τη ΝΔ ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 21, 2012
Η επιμονή της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση έφερε τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο σε οριστικό διαζύγιο με τη Συγγρού.
Σε συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”, άφησε ανοιχτό ένα ακόμα ενδεχόμενο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: την ίδρυση ενός πολιτικού φορέα, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές στις 19 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία που δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είχε συμφωνηθεί εκείνο το βράδυ της Κυριακής από τα κόμματα που συμμετέχουν στην μεταβατική κυβέρνηση από τον Λ. Παπαδήμο, ως την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Στην ουσία απαντά και σε όσους τον ήθελαν να ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση…
Διαβάστε την συνέντευξη (η απάντηση του Πάνου Καμμένου που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους στο τέλος του κειμένου):
*Κύριε Καμμένε, επιμένετε στη θέση σας πως θα καταψηφίσετε τη δανειακή σύμβαση;
Στα 19 χρόνια που είμαι στη Βουλή, ό,τι λέω το στηρίζω με πίστη και συνέπεια. Αρνούμαι τη λογική του πολιτικά ορθού που έχει οδηγήσει σε πλήρη αναξιοπιστία τον κοινοβουλευτισμό. Για εμένα οι κόκκινες γραμμές δεν είναι κόκκινα φανάρια, με ό,τι και αν κοστίζει. Θα καταψηφίσω, θα αγωνιστώ για να πείσω τους βουλευτές να αρνηθούν την παράδοση της χώρας και ξεκαθαρίζω ότι αυτό που γίνεται είναι συνταγματική εκτροπή που θα αντιμετωπιστεί με το άρθρο 120 του Συντάγματος.
*Πάντως και στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τη στήριξή του στην κυβέρνηση…
Εχω απογοητευτεί πλήρως, είναι θλιβερό να στηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Παπακωνσταντίνου που με δόλο μας οδήγησε στο Μνημόνιο παραποιώντας τα στατιστικά στοιχεία, τον Πάγκαλο του «μαζί τα φάγαμε», τους υβριστές του Καραμανλή σε ξένες πρεσβείες, τον Βενιζέλο την ώρα που συλλαμβάνεται ο κομματάρχης του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη με τα 40 εκατομμύρια, τον Αδωνι που μέχρι χθες έβριζε τον Σαμαρά, και όλη τη συμμορία που μας έφτασε εδώ. Τον Παπαϊωάννου που παρεμβαίνει για να κουκουλώσει τη ληστεία των CDS.
*Παραμένετε, όμως, στέλεχος της Ν.Δ. παρά το γεγονός ότι έχετε διαγραφεί από την Κ.Ο. του κόμματος…
Η Νέα Δημοκρατία δεν παραμένει Νέα Δημοκρατία, έγινε ουρά του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζω ότι η ψήφιση της δανειακής σύμβασης για εμένα σημαίνει οριστικό διαζύγιο.
*Έχετε δώσει μεγάλη έμφαση στην υπόθεση των CDS, πρόσφατα είχαμε και τις καταγγελίες των δικαστικών που ασχολήθηκαν με το θέμα για ουσιαστικές παρεμβάσεις στο έργο τους….
Πρόκειται για πραξικόπημα, τώρα εξηγείται γιατί δεν απαντούν από τον Μάιο στην επερώτηση για το ποιος έφαγε τα 26 δισ. $ του Τ.Τ. μέσω των CDS. Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος δεν δίνει τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και στη Βουλή. Θα έπρεπε να συλληφθούν όλοι και να δημευτούν οι περιουσίες των κερδοσκόπων, θα δείτε ότι αυτοί που έκαναν αγωγές για να σιωπήσω τώρα τα πουλάνε όλα και θα διαφύγουν όπως ο Χριστοφοράκος.
*Τις καταγγελίες εσείς τις έχετε κάνει εδώ και καιρό… Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα;
Γιατί είναι πολλοί στο κόλπο, θέλουν να τελειώσουν την απάτη.
*Εμμένετε στις απόψεις σας για τον κ. Παπαδήμο;
Γιατί, άλλαξε τράπεζα;
*Τι κλίμα υπάρχει στην κοινωνία; Και το ρωτώ, γιατί εσείς ταξιδεύετε αρκετά σε όλη τη χώρα…
Οι Ελληνες οδηγούμαστε στην εξαθλίωση για να παραδώσουμε αμαχητί τον πλούτο της χώρας στους τοκογλύφους και βέβαια στόχος είναι πρώτα ο ορυκτός πλούτος.
*Θα είστε υποψήφιος στις εκλογές; Επαφές έχετε με στελέχη από το δικό σας χώρο;
Μην ακούτε αυτούς που με θέλουν δήμαρχο για να γλιτώσουν, εγώ έμαθα να μην πηδάω πρώτος από το καράβι που βουλιάζει, όσο μέσα είναι τα παιδιά μας και τα όνειρα μας, όσο είναι οι γονείς μας και η ιστορία μας, το καράβι της Ελλάδας δεν θα βουλιάξει από τους πειρατές των αγορών και τα ενεργούμενά τους. Επαφές έχω με όλους τους Ελληνες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές διάφορες η Ελλάδα προέχει.
*Θα κάνετε δικό σας κόμμα, όπως εκτιμούν πολλοί;
Στις 19 Φεβρουαρίου, την ημέρα της κόκκινης γραμμής των εκλογών, θα μάθετε τις λεπτομέρειες. Προέχει η καταψήφιση της δανειακής σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου