Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Νέο ισχυρό χτύπημα κατά του λαθρεμπορίου στον Πειραιά, εκατομμύρια Ευρώ η “ζημιά” για τους λαθρεμπόρους

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 9, 2012
250.000 ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!
Έτσι εξαρθρώνονται τα κυκλώματα που δημιουργούν εστίες πολλαπλής εγκληματικότητας και όχι μόνο λαθρεμπορίου στις πόλεις. Η πολιτική απόφαση του δημάρχου είναι να χτυπηθεί το πρόβλημα στην ρίζα του και όχι μόνο στους δρόμους. Έτσι και οι εγκληματίες παίρνουν ηχηρό μήνυμα ότι στην πόλη δεν θα μπορούν όχι μόνο να πωλούν αλλά ούτε και να αποθηκεύουν.
Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, η Δημοτική Αστυνομία θα προβεί σύμφωνα με το Νόμο, αύριο Τρίτη (10-1-12) και την Πέμπτη (12-1-12) στην πέμπτη καταστροφή παράνομων προϊόντων και προϊόντων απομίμησης διαφόρων ειδών και αντικειμένων που έχει κατασχέσει η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο της μάχης που δίνει για την πάταξη του παραεμπορίου στην πόλη.
Θα προβεί, ακόμη, στην αποστολή παράνομων ψηφιακών δίσκων (CD-DVD) για ανακύκλωση σε θεσμοθετημένο όργανο Ανακύκλωσης.
Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη (10-1-12), στις 9 το πρωί, στο χώρο μπροστά από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, στην οδό Ευριπίδου 66, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας, θα καταστραφούν 150.000 κατασχεμένα είδη (διάφορα αντικείμενα) παράνομων μικροπωλητών.
Επίσης, την Πέμπτη (12-1-12) την ίδια ώρα και από την ίδια Διεύθυνση, θα μεταφερθούν με ειδικό όχημα ανακύκλωσης του Δήμου σε εργοστάσιο Ανακύκλωσης, 100.000 παράνομοι κατασχεθέντες ψηφιακοί δίσκοι (CD-DVD), παρουσία εκπροσώπου της Α.Ε.Π.Ι.
Τα είδη κατάσχεσης θα καταστραφούν με μέριμνα της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Β΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Διεύθυνσης Καθαριότητας, παρουσία των Αντιδημάρχων Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Α. Κάρλε και Δημοτικής Αστυνομίας και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος κ. Γ. Δαβάκη, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου στην Καθαριότητα κ. Η. Κατσαφάδου, εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου