Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ "ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ME ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ;"

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 8, 2012
Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
image_thumb2.php?id=1276
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν πλαστογραφία υπογραφής ευρωπαίου αξιωματούχου από τον λαλίστατο βουλευτή και εκπροσώπου τύπου του συνεργαζόμενου κόμματος στη δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν άκουσα ούτε διάβασα κάποια ανακοίνωση ούτε του ιδίου του κόμματος ούτε του κυρίου Βουλευτή που να τα διαψεύδουν.
Διότι αν αυτά αληθεύουν, τότε γεννάται μέγα θέμα. Δεν μπορεί κάποιος εθνοπατέρας που το παίζει μέγας διώκτης της σπατάλης του δημοσίου χρήματος που κάθε τόσο βγαίνει στα παράθυρα των ΜΜΕ, λαλίστατος, και κουνά μετά περισσής υπερηφάνειας για τις αποκαλύψεις του, διάφορα χαρτιά για περίεργες δαπάνες του δημοσίου, να έχει προβεί σε τέτοια πράξη προκειμένου να αποφύγει την στράτευσή του, αν και αυτή δεν θα είχε αποκαλυφθεί, αν δεν ήγειρε το θέμα η επιλαχούσα στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ κ. Αθήνη, η οποία για ίδιο όφελος απεκάλυψε την μη στράτευση του κ. βουλευτή.
Διότι η επιστολή του ευρωπαίου αξιωματούχου και πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία της Κυριακής", κ. Μπάρετ, αφήνει ακάλυπτο τον βουλευτή, σχετικά με το θέμα της αναβολής από τη στράτευσή του, αρνούμενος ότι υπέγραψε βεβαίωση εργασίας του κ. Αϊβαλιώτη στην γραμματεία του κόμματος "Ένωση για την Ευρώπη", ως δόκιμος υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τονίζει μάλιστα ότι το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο, διαφορετικό από αυτό που θα χρησιμοποιούσε.
Η επιστολή Μπάρετ που δημοσιεύει η "Δημοκρατία της Κυριακής" έχει όπως παρακάτω:
«Αγαπητή κυρία πρόξενε,
Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας από 15 Φεβρουαρίου αναφορικά με τη γνησιότητα της υπογραφής μου σε ένα έγγραφο. Δεν ενθυμούμαι να έχω υπογράψει το εν λόγω έγγραφο και η υπογραφή δεν φαίνεται να είναι δική μου.

Επίσης το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο που φέρει την επικεφαλίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όχι σε επιστολόχαρτο του Κόμματος Union for Europe (Κόμμα Ένωση για την Ευρώπη), το οποίο θα χρησιμοποιούσα εγώ ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας.
Το έτος 1996 δεν ήμουν υπεύθυνος του κόμματος Union for Europe για θέματα προσωπικού και είναι απίθανο να είχε ζητηθεί από εμένα να υπογράψω αυτό το είδος εγγράφων.
Δυστυχώς το κόμμα Union for Europe υφίστατο μέχρι το 1999 και δεν διαθέτω κανένα αρχείο σχετικά με εκείνη την περίοδο».

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, στις ευνοϊκές διατάξεις δεν υπάγονται όσοι είτε με τη χρήση πλαστών δικαιολογητικών είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκάλεσαν ή προκαλούν την έκδοση παράνομων διοικητικών πράξεων, προκειμέ
νου να παρατείνουν την παραμονή τους εκτός των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμενων ή να αποφύγουν την υποχρέωση στράτευσή τους.
Εν προκειμένω κύριε βουλευτά, σεις και το κόμμα σας, οφείλετε μια ειλικρινή απάντηση στο θέμα που προέκυψε, τόσο στους ψηφοφόρους σας αλλά και στον ελληνικό λαό και ειδικότερα στους άρρενες πολίτες αυτής της χώρας που εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους, στο ακέραιο, προς την πατρίδα όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο ορκισθήκατε να το υπερασπίζεσθε με κάθε τρόπο. Τέτοια θέματα “ευαίσθητα”, είναι περισσότερο καυτά από ότι οι “τρίχες” που εισάγουμε από τα Σκόπια ή η δαπάνη για χαρτί υγείας των υπουργείων, που σας έχω ακούσει να τα διατυμπανίζετε πολλάκις στο παρελθόν από τα αγαπημένα σας τηλεπαράθυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου