Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Mε συνταγματική εκτροπή, ψηφοφορία παρωδία και σιωπηρή συναίνεση των κομμάτων.. εγκρίθηκε το EFSF

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Ιανουαρίου 8, 2012
Συνεχίζοντας τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του “Εχω μάτια και βλέπω”, του Olympia.gr και του πολύ καλού diaforos.blogspot.com, διαβάστε την συνέχεια του άρθρου και δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο ..
Εδώ και ενάμιση χρόνο σας είχαμε μιλήσει ( ΕΔΩ και ΕΔΩ ) για την αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση και το EFSF (Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας). Η δανειακή σύμβαση, η ταφόπλακα της εθνικής μας κυριαρχίας και το ΕFSF, σας θυμίζουμε ότι δεν πέρασαν ποτέ από την Βουλή… Την σύμβαση EFSF την έχει ήδη υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου από 7/6/2010 .


Η εν λόγω σύμβαση τροποποιήθηκε ένα χρόνο μετά και υπογράφηκε από τον κ. Βενιζέλο στις 30/6/2011.
Η σύμβαση όμως αυτή έπρεπε να περάσει από την βουλή και στην συνέχεια να υπογραφεί.
Έλα όμως, που οι Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος έχουν ήδη υπογράψει την EFSF και τους απαράδεκτους όρους που απεμπολούν την εθνική κυριαρχία..
Εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία και έψαχναν για νομιμοποίηση και συνενόχους…
Ο Βενιζέλος
όπως βλέπετε και από τις εικόνες.. Τα κατάφερε τελικά και πέτυχε την ψήφιση νόμου και νομιμοποίηση του EFSF..Για να τα καλύψουν-κουκουλώσουν όλα αυτά, πέρασαν την κύρωση του EFSF, με το απίστευτο άρθρο 48 του νόμου 4021/ΦΕΚ 218 (3 Οκτ-2011)
Για την ιστορία ο νόμος και το άρθρο 48 ψηφίστικαν στις 21/9/2011 δια βοής και ΟΧΙ με ονομαστική ψηφοφορία και ΟΧΙ από 180 βουλευτές..
Ένα άρθρο που βάζει ταφόπλακα στην εθνική μας κυριαρχία ψηφίστηκε βια βοής…Δείτε τις άθλιες μεθόδευσεις, δείτε την συνταγματική εκτροπή και δείτε την χαρακτηριστική αδιαφορία και συμπαιγνία των κομμάτων της αντιπολίτευσης πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που απλά δεν το ψήφισαν..
Για να είμαστε όμως ακριβείς, ΚΑΝΕΝΑΣ βουλευτής (ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε του ΚΚΕ), δεν μίλησε στην βουλή για τους όρους του EFSF και το αγγλικού δίκαιο που το διέπει…


Και κάτι για τους βουλευτές…
Ακόμη και αν δεν το έκαναν με πρόθεση, δεν έχουν δικαίωμα να μην ξέρουν τι ψηφίζουν…
Μας δουλεύουν όλοι τους.
Είναι όλοι πουλημένοι;;; Θέλει λιγότερο από μια σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι…..
Κάτι τελευταίο ….χωρίς 180 ψήφους, οποιαδήποτε πατριωτική κυβέρνηση μπορεί να το διαλύσει…
Υ.Γ
Ο νόμος 4021/ΦΕΚ 218 ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου