Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πρωθυπουργός έπινε LSD και ψυχοτρόπες ουσίες στο ιδιωτικό αεροσκάφος επιχειρηματία…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 9, 2012
…αυτό θα είναι το σενάριο ταινίας που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα θα γίνει ανάρπαστο από τις Αμερικανικές εταιρείες παραγωγής ταινιών. Συγγραφέας του, νεαρός ταλαντούχος Ελληνικής μάλιστα καταγωγής!
Σύμφωνα λοιπόν με το ευφάνταστο σενάριο, πρωθυπουργός Αφρικανικής χώρας, πλούσιας σε διαμάντια και ορυκτό πλούτο, πέφτει στα χέρια δόλιου επιχειρηματία ο οποίος σταδιακά και με την χρήση ψυχοτρόπων ουσιών τον καθιστά υποχείριο του. Σκοπός όπως καταλαβαίνετε, να καρπωθεί τον αμύθητο πλούτο της αφρικανικής χώρας πριν προλάβουν να τον αξιοποιήσουν οι ιθαγενείς.
Το σενάριο πραγματικά κόβει την ανάσα αφού μεγάλο μέρος του διαδραματίζεται στο ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία όπου οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας αλλά και οι δελφίνοι, είναι αδύνατον να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει. Επί ολόκληρα τριήμερα η χώρα μένει ακυβέρνητη χωρίς κανένας να γνωρίζει που βρίσκεται ο Αφρικανός πρωθυπουργός.
Εκατομμύρια μοιράζονται στα οικεία του πρόσωπα, όλοι σιωπούν ενώ ο λαός υποφέρει σα να επανήλθε στην δουλεία. Μόνο ένας πυγμαίος υπασπιστής του και ένας μοχθηρός επιχειρηματίας τολμούν να αντισταθούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου