Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

«Χάνονται» λεφτά στο Δήμο Αθηναίων!

Απεργία, απορριμματοφόρα, Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων, δημόσια υγεία, νοσ

Σκανδαλώδη γεγονότα αποκαλύφθηκαν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων. Συγκεκριμένα υπήρξε καταγγελία από σημαντικό αριθμό συμβούλων για οικονομικές ατασθαλίες στις επιτροπές παιδείας, οι οποίες διαχειρίζονται τα λεφτά των σχολείων της Αθήνας.
Κατά τη συνεδρίαση οι υπεύθυνοι (της παράταξης Καμίνη) παραδέχτηκαν ότι ο ταμίας της επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «έχασε» ένα σημαντικό ποσό μετρητών το οποίο προορίζονταν για τη μισθοδοσία των καθαριστριών των δημοτικών σχολείων! Το περίεργο όμως είναι ότι αν και το γεγονός το γνώριζε και ο Πρόεδρος της επιτροπής παιδείας και η Πρόεδρος της Κοινότητας, κανείς τους δεν έσπευσε να το καταγγείλει παρά μόνο μετά την έγγραφη καταγγελία των συμβούλων.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στην ίδια συνεδρίαση ήρθε να προστεθεί και νέα καταγγελία ότι ο ίδιος ο ταμίας πριν από λίγους μήνες «έχασε» άλλο ένα σημαντικό ποσό από συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο, η οποία δεν διαψεύστηκε από τον Πρόεδρο της επιτροπής.
Εκτός από τα λεφτά που «χάνονταν», οι καταγγελίες τρίτωσαν, καθώς άλλο ποσό (περίπου 20.000 ευρώ) για δαπάνη πετρελαίου φαίνεται να εγκρίθηκε με την περιφορά ενός χαρτιού στα μέλη του συμβουλίου. Ακόμα και αυτή η περιφορά διαψεύδεται από άλλα μέλη του συμβουλίου.
Και εδώ αρχίζουν οι απορίες: Γνωρίζει ή όχι η αρμόδια Αντιδήμαρχος για τα λεφτά που «χάνονται» στις συγκεκριμένες επιτροπές; Είναι αλήθεια ή όχι ότι ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας ανήκει στον κλάδο των επιχειρηματιών που ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια («φρουτάκια»); Ο κ. Καμίνης γνώριζε για τις ενέργειες των εκλεκτών του;
Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες επιτροπές συστάθηκαν πριν από τρείς μήνες, ενώ οι Πρόεδροί τους αμείβονται με χρήματα του Δήμου για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Εάν μέσα σε τρεις μήνες πρόλαβαν να «χάσουν» τόσα λεφτά, τί έχει να γίνει μέχρι το τέλος της θητείας; Και μετά τα σχολεία δεν έχουν λεφτά ούτε για …φωτοτυπίες. Ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου