Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Μέρκελ Σαρκοζί "Η Αθήνα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της "

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Ιανουαρίου 10, 2012
Η Αθήνα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της
Ήταν η πρώτη συνάντηση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί για το 2012, στο πλαίσιο προετοιμασίας της επόμενης Συνόδου Κορυφής στις 30 Ιανουαρίου. Αυστηρή γλώσσα για την Ελλάδα.
Να εφαρμόσει τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Οκτωβρίου κάλεσε την Ελλάδα η Άγκελα Μέρκελ στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη συνάντησή της με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί στο Βερολίνο. Θα πρέπει να επισπευσθεί και να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαπραγμάτευση με τους ιδιώτες πιστωτές για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και θα πρέπει σύντομα να υλοποιηθεί το δεύτερο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας.
Στην αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η εκταμίευση της επόμενης δόσης. “Θέλουμε να παραμείνει στην ευρωζώνη η Ελλάδα”, είπε χαρακτηριστικά η καγκελάριος, ωστόσο η Αθήνα θα πρέπει να κάνει πράξη αυτά που δεσμεύθηκε έναντι της Τρόικας. Για το θέμα αυτό θα μιλήσει αύριο στο Βερολίνο με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ. Η Γερμανίδα καγκελάριος επανέλαβε επίσης ότι η Ελλάδα συνιστά ειδική περίπτωση στην Ευρωζώνη.
Η Άγκελα Μέρκελ τόνισε πάντως πως Γερμανία και Γαλλία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εκταμιευθεί η επόμενη δόση και να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη.
Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου