Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Απειλεί να περάσει τις μειώσεις μισθών με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ο Παπαδήμος

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 11, 2012
Θέλει διακαώς να έρθουν μειώσεις σε μισθούς, κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.
Οι κοινωνικοί εταίροι διαφωνούν και επειδή ο διάλογος δεν φτάνει στο σημείο που θέλει ο ίδιος, απειλεί ότι θα περάσει τις μειώσεις με πράξη νομοθετικού περιεχομένου για να «τελειώνει μια και καλή». (Εξαιρετικά υπάκουον ερπετόν ομολογουμένως)!!!
Θέλει αυτές οι μειώσεις να έχουν περάσει πριν έρθει η τρόικα στην Αθήνα για να έχει κάτι να τους πει. Χθες πάντως, ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν είπε ότι η τρόικα έρχεται στην Αθήνα χωρίς όρους, που σημαίνει ότι προφανώς δεν έχει θέσει κανένα θέμα μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
Εννοείται πως ξέρει ότι μείωση των μισθών και στον ιδιωτικό τομέα η ύφεση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Εκτός και αν επιθυμεί αυτό ακριβώς!
Είναι Ηλίου φαεινότερον ότι ο τελικός στόχος είναι η πλήρης διάλυση της Ελληνικής οικονομίας ώστε να μπορέσουν οι δανειστές μας με το βήμα του Κατακτητή να πατήσουν σε καμμένη Γη και να ξεκινήσουν τα σχέδια τους από μηδενική βάση και με μηδενικό κόστος και φυσικά χωρίς την βοήθεια αυτού του αποκρουστικού χαμαιλέοντα.
Πάντως μέχρις στιγμής προχωράει σταθερά πάνω στα βήματα του εφιάλτη για να μην ξεχνάμε ούτε λεπτό ότι δίκη του πολιτική επιλογή ήταν όλα αυτά .
Ο κλεφτοδήμος είναι άπλα το εκτελεστικό του pet ,ναι μεν προδότης αλλά pet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου