Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Προκλητικοί διορισμοί – ρουσφέτια και από τον Βενιζέλο. Θέμα τιμής για την δημοκρατία να λογοδοτήσουν όλοι…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 9, 2012
…και οι διορισμένοι και όσοι έτυχαν σκανδαλώδους μετάταξης για να γλιτώσουν την εφεδρεία. Διώξεις και επιστροφή αποδοχών όταν επανέλθει η δημοκρατία στην χώρα.
Στο Δ.Σ της Τράπεζας Αττικής διορίστηκε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βενιζέλου
Αυτή είναι η απόφαση διορισμού του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Γουβάλα στη θέση του διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Υπ.Οικονομικών:
Αυτή είναι μια… είδηση του Capital.gr για την αντικατάσταση ενός μέλους του Δ.Σ της Τράπεζας Αττικής:
Ρίξτε και μια ματιά στο …επίσημο site της Τράπεζας Αττικής που…κάνει καριέρα ως Attica Bank:
Θυμίζω ότι σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου, η ελεγχόμενη από το κράτος Τράπεζα Αττικής είναι αυτή που αποφάσισε να δανείσει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Θυμίζω ότι την υπόθεση ερευνούν και οι οικονομικοί εισαγγελείς οι οποίοι προκάλεσαν σάλο με τις καταγγελίες τους για πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους.
Σημειώστε και το όνομα του μέλους που αντικατέστησε ο κ.Γουβάλας. Πρόκειται για τον Σπύρο Παντελιά ο οποίος μετά από πιέσεις αποχώρησε κι από τη θέση του αντιπροέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Διαβάστε εδώ.
Ξενίζει πάντως η διπλή ιδιότητα του Κωνσταντίνου Γουβάλα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα κατά τη διάρκεια της θητείας του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Υπ.Οικονομικών.
Από parapolitiki.gr μοντάζ Γρέκι και το Sibilla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου