Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΖΑΒΟΙ & ΜΕΡΚΕΛΟΠΟΥΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥ ΓΑΡ ΕΙΔΑΣΙΝ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙΝ !"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΡΕ!"

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 9, 2012
[είμαστε υπό κατοχή, γι' αυτό βάζω αυτή την φωτογραφία]
Γράφει η Σοφία Τ.
Μετά τις προκλήσεις των Γερμανών και Φιλανδών για την πώληση ή ενεχυρίαση του Ιερού, για τους… κολλημένους με το παρελθόν ή την ελληνική αρχαιότητα(κατά τους «προοδευτικούς» τιτάνες της πολιτικής όχι μόνο της Ελλάδας), ήρθε και η πρόταση του Αλ Γιακουμάτου να ενοικιαστεί(!) η Ακρόπολη και οι άλλοι αρχαιολογικοί χώροι για να μαζέψει έσοδα το ελληνόφωνο παρακράτος-παράρτημα του Βερολίνου.
Ο Παρθενώνας και ο Ιερός, για το 99,9% τουλάχιστον των ανθρώπων στην Γη, Βράχος της Ακρόπολης είναι ΜΝΗΜΕΙΟ Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ στην Ευρώπη και την Δύση. Ήδη σύλησαν τον χώρο αρκετές φορές Βησιγότθοι(γερμανικό φύλο), ο Βενετός Morozini, ο Βρετανός Elgin και οι Οθωμανοί. Το ΜΝΗΜΕΙΟ αυτό ΔΕΝ είναι οικόπεδο της μάνας σου Μάκη ή Καρατζαφύρερ(είχε προτείνει την πώλησή της Ακρόπολης αν και… πατριώτης) για να το πουλάς ή ενοικιάζεις!
Υπάρχουν και όρια και το σινάφι σου τα έχει ξεπεράσει! Οι… αμόρφωτοι και άξεστοι, κατά τους «σύγχρονους» και «πολιτισμένους» Ευρωπαίους από το 1800 ως σήμερα και τον Πάγκαλο, Έλληνες του 1821 έλεγαν ότι πολεμάνε και γι’ αυτές τις πέτρες(εννοούσαν τα αρχαία μνημεία τα οποία σέβονταν όσο τίποτα) κοιτάζοντάς τα και αντλώντας από αυτά δύναμη και ενέργεια για τον Αγώνα. Αυτή είναι η διαφορά του Έλληνα με τον προδότη παλιο***!
Και αν μην πήγε σχολείο λόγω συνθηκών του έμαθαν να σέβεται και να δίνει την ζωή του για να μπορείτε να δείχνετε τον Παρθενώνα στα αφεντικά και όσους έρχονται στην Ελλάδα για «δουλειές».
Υ.Γ.: η τελευταία εμφάνιση του Μάκη ήταν για την τσόντα της Τζούλιας… Ας μείνει στον χώρο της… υποκριτικής και ας αφήσει την οικονομία να την αποτελειώσει ο Βαγγέλης. Ξέρει και μόνος του την δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου