Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Π. Καμμένος: Δικαιώθηκαν οι αποστάτες, οι επαγγελματίες υπουργοί…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 13, 2012

Κάλεσμα του κ. Καμμένου μέσω του realfm 97.8 σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που λένε «όχι» στη νέα δανειακή σύμβαση και στην υπαγωγή της χώρας στο αγγλικό δίκαιο με τον πρώην υπουργό να μιλάει με σκληρά λόγια για τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά:
«Άλλαξε στάση η ΝΔ και μάλιστα οβιδιακά όταν αποφάσισε να στηρίξει τον Παπαδήμο. Δηλαδή τον Παπακωνσταντίνου που αλλοίωσε τα στοιχεία. Δηλαδή την απόφαση του υπουργείου Άμυνας που πάει να πληρώσει τα υποβρύχια και ας λέει άλλα ο Αβραμόπουλος» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ εάν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση.
«Ο Σαμαράς έχασε την ευκαιρία να ηγηθεί αυτής της αντι-μνημονιακής πολιτικής. Συμβιβάστηκε όταν οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ παρακάλαγαν να πάρουν υπουργεία, οι κατ’ επάγγελμα υπουργοί» τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην ομάδα των «πέντε» που κίνησαν διαδικασίες εντός βουλής για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας πριν από την επιλογή του κ. Παπαδήμου.
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τους ευρωπαίους εταίρους μας ότι συμπεριφέρονται στην Ελλάδα σαν τοκογλύφοι που «μαλώνουν ένα άτακτο παιδί» και σημείωσε πως η χώρα μας έχει τη δυνατότητα να στραφεί σε άλλες γεωστρατηγικές συμμαχίες με ΗΠΑ, Ρωσία και Ισραήλ αφού πολλές εταιρείες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να κάνουν έρευνες για πετρέλαιο με δικά τους έξοδα νοτίως της Κρήτης.
Για το θέμα των CDS επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να δίνει στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα και επέμεινε ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου εργάζεται σε εταιρεία που «ποντάρει στην κατάρρευση της χώρας» ωστόσο για τον Γ. Παπανδρέου τόνισε: «Εγώ τον πολέμησα όταν ήταν στην εξουσία, τώρα τον κλοτσάνε όλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου