Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο Χρυσοχοΐδης επιμένει για τους χειρισμούς καί Μαλακίες Παπανδρέου!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 12, 2012
Και συνήθως ο επιμένων νικά . . .
«Όταν κάθε ηγέτης αποτυγχάνει και κλείνει ο κύκλος του πρέπει να απευθύνεται στο λαό και στο κόμμα του. Ο κ. Παπανδρέου έκανε κάποιες δηλώσεις που τον τιμούν αλλά οι έως τώρα διαδικασίες δεν είναι καθαρές», είπε ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης μιλώντας το πρωί στον Real Fm.
Η κριτική του για την διετία Παπανδρέου συνεχίστηκε, λέγοντας ότι «Η κυβέρνηση μας κατέρρευσε υπό το βάρος της αποτυχίας».
Μάλιστα, έφερε το παράδειγμα της γειτονικής Ιταλίας, στην οποία ο Μ. Μόντι πήρε λίγα και προσεκτικά μέτρα και δεν επικράτησαν λογικές οριζόντιων περικοπών όπως στην Ελλάδα.
Ο Μ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό θέμα» την υπαγωγή της νέας δανειακής σύμβασης στο αγγλικό δίκαιο, γιατί όπως εκτίμησε «σε ένα μελλοντικό ενδεχομένως κούρεμα μπορεί να ξεσηκωθούν αγωγές εναντίον μας και δεν είναι βέβαιο τι θα ζητούν όλοι αυτοί».
Σχετικά με το PSI και το ελληνικό χρέος είπε: «Καταστρεφόμαστε κάθε μέρα που περνάει, υγιείς και ανθεκτικές επιχειρήσεις δεν θα αντέξουν αυτή την αιμορραγία των καταθέσεων και το πρόβλημα ρευστότητας. Υπάρχουν αντιτιθέμενα συμφέροντα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και σκληρή διαπραγμάτευση».
Στο σημείο που καίει τους χειρισμούς Παπανδρέου, αναφέρει ότι «Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε τα πράγματα εμείς οι πολιτικοί, οι αποφάσεις λαμβάνονται έξω από την Ελλάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου