Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Αποκάλυψη-βόμβα Ο Σημίτης τηλεφώνησε στον Παπαδήμο στη Βοστώνη, καθ’ υπόδειξη των Μπόμπολα-Ψυχάρη, της “πίσω πόρτας” του Μαξίμου!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 10, 2012
Θυμάστε την αποκάλυψη μας για το παρασκήνιο της επιλογής Παπαδήμου που έτρεχαν όλοι ασθμαίνοντες να αντιγράψουν; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τις Κάννες στον Παπαδήμο. Όλο το παρασκήνιο που ανατρέπει αυτά που γνωρίζαμε εως σήμερα.
Δείτε τώρα και το κερασάκι που έλειπε. Ο Σημίτης έκανε τον οπερατέρ! Αποκάλυψη που μας επιβεβαιώνει και δυστυχώς βάζει ανησυχητικά στοιχεία στο τραπέζι…
Από τον Henri Ackermann
Ήταν Κυριακή 13 Νοεμβρίου, όταν έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Πετσάλνικου για τη θέση του πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης.
Αίφνης κυρίως το Mega , το ΒΗΜΑ, το ΕΘΝΟΣ, και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ άρχισαν ένα κρεσέντο απαξιωτικών σχολίων σε βάρος του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και αφιερωμάτων- ωσαννά στον Μεσσία που έρχεται από τις Αγορές.
Το τι ειπώθηκε είναι καταγεγραμμένο στις ιστοσελίδες τους.
Πολύ φοβούμαι πως πολύ σύντομα θα αναγκασθούν να κατεβάσουν άρον-άρον τα σχετικά δημοσιεύματα, μπροστά στο άγνωστο που έρχεται.
Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με μια οφειλόμενη, από τον κ. Λουκά Παπαδήμο, απάντηση τους Έλληνες πολίτες.
Το ερώτημα που τίθεται όλο και πιο συχνά τελευταία είναι το εξής:

-Ποιος έφερε τον Λουκά Παπαδήμο στην Αθήνα;

Και για την ακρίβεια, ποιος του τηλεφώνησε ώστε να πεισθεί και να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από τη Βοστώνη.
Μια πτήση την οποία περιέγραφαν με λαγνεία στα ΜΜΕ οικονομικοί συντάκτες όπως οι κ.κ Μπάμπης Παπαδημητρίου, Γιώργος Δημητρομανωλάκης, Χρήστος Κώνστας και λοιποί «επιδειξίες» του εκσυγχρονισμού.
Κατ’ αρχήν τα τελευταία γεγονότα αποκαλύπτουν ποιοι αποφάσισαν να «εκτελέσουν» τον Έλληνα πρωθυπουργό, οργισμένοι από τη συμπεριφορά του απέναντί τους.
Το μαρτύρησε ο ένας από τους δύο, ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.
Όπως έγραψε στο ΒΗΜΑ, ο Γ. Παπανδρέου δεν φθάνει που τους έβαλε από τη «πίσω πόρτα» στο Μαξίμου-λες και ήταν «ταχυδρόμοι» του Σαμ Τζιανκάνα-τους είχε και στο περίμενε.
Ο Μπόμπολας με τον Ψυχάρη πήραν την πρωτοβουλία να καλέσουν τον Λουκά Παπαδήμο στην Αθήνα. Καμία Τριμερής, καμία Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Για τους τελευταίους ο Λουκάς Παπαδήμος, είναι ένα καμμένο χαρτί.
Ειδικά το τελευταίο διάστημα που βγήκαν βίαια στην επιφάνεια οι απόψεις των Ευρωπαίων ηγετών –ανάμεσά τους και ο Σαρκοζί-για τις αλχημείες Σημίτη-Παπαδήμου, με τις οποίες μπήκαμε στο ευρώ.
Ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Σαρκοζί, ούτε η Τριμερής. Κανείς από δαύτους δεν επέβαλε τον Παπαδήμο.
Ο Παπαδήμος ήταν καθαρή υπόθεση των εγχώριων νταβατζήδων και θα αποδείξουμε στη συνέχεια το γιατί.
Πάμε παρακάτω, τώρα.
Ποιος τηλεφώνησε στον Λουκά Παπαδήμο, ώστε εκείνος να πάρει το αεροπλάνο;

Μα, ο Κώστας Σημίτης!

Μετά από παράκληση των Μπόμπολα-Ψυχάρη και μπροστά στο φόβο ότι θα έβγαιναν οι αλχημείες της ένταξής μας στην ευρωζώνη στην επιφάνεια.
Θυμηθείτε ότι ο Παπανδρέου εκείνο το διάστημα είχε ρίξει ανοιχτά τις ευθύνες της ένταξής μας στην ΟΝΕ, με πλαστά στοιχεία, στον Σημίτη και είχε προτείνει να γίνει και Εξεταστική!

Ο Σημίτης λοιπόν από την Αναγνωστοπούλου τηλεφώνησε στον Λουκά Παπαδήμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη κλήση όπως είναι φυσικό, έχει καταγραφεί στα δεδομένα του ΟΤΕ!

Έτσι ήλθε ο Λουκάς Παπαδήμος στην Αθήνα και περίμενε ταμπουρωμένος στο σπίτι του στην Στρατηγού Καλλάρη, στο Παλαιό Ψυχικό.
Ήταν εκείνη ακριβώς η περίοδος που οι Financial Times εξέλεγαν τον Βενιζέλο, ως τον χειρότερο υπ. Οικονομικών της Ευρωζώνης!
Ε, αν ο Παπαδήμος είχε έλθει καθ’ υπόδειξη της Τρόικας και του ΔΝΤ το πιο πιθανό ήταν να κάνει υπ. Οικονομικών κάποιον με καλύτερες περγαμηνές από κείνες του Βενιζέλου.
Τον Βενιζέλο επέβαλλε ο Ψυχάρης-μέσω Σημίτη- για τους… η συνέχεια εδώ: http://www.kourdistoportocali.com/articles/9257.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου