Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΥΚΟΝ ΕΠΙΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΕΡΚΕΛΟΠΟΥΣΤΑ "Στην πολιτική ΓΑΠ και ο Γιακουμάτος – «Να ενοικιαστεί η Ακρόπολη»!!!!"

Άλλος ένας προδότης Γερμανοτσολιάς έβγαλε για λίγο την κουκούλα και ψέλλισε τα λόγια που του έβαλαν στο στόμα τα αφεντικά του οι Ναζί  αφήνοντας για λίγο στην άκρη το  χρυσοπληρωμένο γλειφιτζούρι που τον κέρασαν για να μολύνει με τις μαλακίες του τον αέρα της Ελλάδας.
Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 9, 2012
«Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η Πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνο. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους», είπε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒήμαFM.
Φυσικά, δεν απάντησε αν η ενοικίαση θα γίνει κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού ή με απευθείας ανάθεση λόγω έκτακτων οικονομικών αναγκών της χώρας.
Ρε τι γίνεται σε αυτή τη χώρα; Ποιος θα επιτρέψει να δοθεί η πολιτιστική κληρονομιά αυτής της χώρας σε ιδιώτες; Ποιος θα πάει στην Ακρόπολη, στους Δελφούς, στην Ολυμπία, στη Δωδώνη, σε κάθε αρχαιολογικό χώρο αυτής της χώρας (που δεν είναι και λίγοι) με τον έλεγχο να τον έχουν ιδιώτες; Πως μπορεί ένας ιδιώτης να έχει υπό την «διοίκησή» του τον Παρθενώνα, τον Ηνίοχο, τον Ομφαλό κτλ.;
Απαντώντας στην ερώτηση αν είναι ταπεινωτικό για τη χώρα, ο Γ. Γιακουμάτος είπε ότι «ταπεινωτικό είναι να ζητιανεύουμε χρήματα από το εξωτερικό».

Εδώ όμως πρέπει να αναζητήσουμε και την επίσημη απάντηση και του μουγκού Αντωνάκη του Σαμαρά ,να μας πει την άποψη του, δεδομένου ότι οτιδήποτε εκφράζεται σήμερα συζητιέται αύριο γίνεται πρόταση μεθαύριο και την άλλη βδομάδα νόμος .
Και όχι τίποτε άλλο είναι τόσοι πολλοί οι προδότες που σε λίγο για τα ειδικά δικαστήρια και για τις εκτελέσεις δεν θα φτάνει ούτε το Ολυμπιακό Στάδιο, ούτε όλες μαζί οι υποδομές του Καλατράβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου