Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΛΟΓΑΤΑ ΜΟΛΟΓΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ "ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ "

ναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 9, 2012
%25CE%25A4%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3.jpg
Δεν είναι καινούργια πρόταση. Τη διαβάσαμε στο περιοδικό ΠΟΛΙΤΕΣ που εκδίδει ο Μανώλης Γλέζος.
Κύριε Παπαδήμο, με το πρωθυπουργικό μισθό, την πανεπιστημιακή σύνταξη και δεν ξέρω τι άλλο εισόδημα έχετε… να πληρώνεστε με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. έχετε αντίρρηση;
Κύριε Βενιζέλο, εσείς και οι συνεργάτες σας, μας κοστίζετε μηνιαίως κοντά ένα εκατομμύριο ευρώ. Μπορείτε άνετα να ζητήσετε η πληρωμή να γίνεται σε ομόλογα. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα εκατομμύρια των καταθέσεων σας σε ομόλογα. Όπως και ο έτερος αντιπρόεδρος επίσης.
Να βάλουμε όλοι πλάτη δεν ζητήσατε κύριε Πρόεδρε; Ευκαιρία να κάνετε
το ίδιο. Τεσσεράμισι εκατομμύρια μας κοστίζετε εκεί στη Προεδρία. Αν τα λαμβάνατε σε ομόλογα και όχι μετρητά, θα σας λαμβάναμε σοβαρά υπ όψη.
Κύριε κωλοτούμπα. μεγάλη περιουσία… και θα το κοιτάξουμε το πώς τα αποκτήσατε .. αλλά μια και θέλετε να βάλουμε πλάτη εμείς και σεις ξώπλατο.. δεν τα κάνετε ομόλογα να γίνετε πιο πιστευτός;.
Διοικητές ΔΕΚΟ – της ΔΕΗ παράδειγμα ή της ΕΡΤ – σύμβουλοι υπουργών… διοικητές Τραπεζών .. Κύριε Προβόπουλε.. οι πολύτιμες υπηρεσίες σας .. – για το ΔΝΤ εννοώ – μας κοστίζουν 4,5 εκ. …. Εσείς και οι πανέξυπνοι συνεργάτες σας .. μπορείτε να τα εισπράξετε σας παρακαλώ σε Ομόλογα.
Κάτι συμβόλαια εκεί στο MEGA στον SKAI, κάποιοι εργολάβοι που από τις εφημερίδες τους – ο κ. Μπόμπολας για παράδειγμα- υπερασπίζονται την ανάγκη να βάλουμε όλοι πλάτη.. μπορούν να τα πληρώνεται σε Ομόλογα παρακαλώ ;.
Πλάτη είπαμε … όχι ξώπλατο που βάζετε μέχρι τώρα…
http://kepparou.blogspot.com/2012/01/blog-post_2034.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου