Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Τα ΠΑΝΤΑ ενοικιάζονται….

ναρτήθηκε από τον/την filotimiamirror στο Ιανουαρίου 14, 2012
Μετά από διαπραγματεύσεις πέντε ετών, η Κίνα δέχθηκε να νοικιάσει στην Γαλλία, για μία δεκαετία, ένα ζευγάρι γιγαντόσωμων panda.  Ο Huan Huan και η Yuen Zi, θα φθάσουν αύριο, 15 Ιανουαρίου, στον ζωολογικό κήπο της Beauval, βορειοδυτική Γαλλία.
Η συμφωνία για την ενοικίαση των panda, έγινε σε πολύ υψηλό επίπεδο, μεταξύ των προέδρων της Κίνας και της Γαλλίας.
Στον ζωολογικό κήπο της Beauval όπου θα περάσουν τα επόμενα δέκα χρόνια της ζωής τους τα αξιαγάπητα θηλαστικά, έχουν γίνει οι απαραίτητες διαρρυθμίσεις ώστε να αισθάνονται «σαν στο σπίτι τους». Έτσι δημιουργήθηκε ένας βιότοπος που περιέχει μεταξύ άλλων ένα μικρό δάσος με πλούσια βλάστηση, τεχνητούς καταρράκτες, φυτείες από μπαμπού, αφού τα δύο panda καταναλώνουν ημερησίως 20 κιλά, μέχρι και τεχνητή ομίχλη, που θα δροσίζει το ζευγάρι, τους θερινούς μήνες με τις μεγάλες ζέστες.
Τα δέκα χρόνια που θα μείνουν στην Γαλλία τα δύο panda, θα παρακολουθούνται από δύο κινέζους κτηνιάτρους που μετακόμισαν ήδη στην Γαλλία. Και μια σημαντική λεπτομέρεια : Το ενοίκιο που θα πληρώνει η Γαλλία στην Κίνα για το ζευγάρι των panda, είναι 750.000 ευρώ ετησίως!!!
F.I.
http://filotimia.blogspot.com/2012/01/blog-post_6165.html

Μήπως να τους κάναμε μια καλύτερη τιμή και στο διπλανό κλουβί να τους νοικιάζαμε τον Βενιζέλο και τον Πάγκαλο, θα έτρωγαν και περισσότερο ζαχαροκάλαμο δεν θα χρειαζόντουσαν Κινέζο κτηνίατρο, και έτσι και αλλιώς στην ομίχλη και στο θολό τοπίο μαθημένοι είναι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου