Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Το 6ο διαμέρισμα καταστράφηκε γιατί σταμάτησε να είναι της μόδας.(Το μυαλό της καί μιά λίρα καί του μπογιατζή ο κόπανος)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 11, 2012

Τα προβλήματα της περιοχής μας οφείλονται στο ότι «σταμάτησε να είναι της μόδας». Τάδε έφη η αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής, κα Παπαχελά σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Σκάι την Τρίτη. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η περιοχή άρχισε να υποβαθμίζεται πριν την έλευση των αλλοδαπών, οι οποίοι «βρήκαν τον κενό χώρο» και ήρθαν.
Η εν λόγω κυρία που δηλώνει και γέννημα θρέμμα της περιοχής ή υποτιμά την νοημοσύνη μας ή έχει πρόβλημα αντίληψης. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η αθρόα συσσώρευση αλλοδαπών και δη εξαθλιωμένων πληθυσμών στο 6ο διαμέρισμα (Κυψέλη, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Αμερικής, Αγιο Παντελεήμονα) ήταν η αιτία της καταστροφής της περιοχής και της υποβάθμισης της. Η περιοχή ήταν κατοικημένη και σε άνθηση και όχι «κενή», όπως την βλέπει η κα Παπαχελά. Ο διωγμός των κατοίκων και η καταστροφή των επαγγελματιών δεν είναι θέμα «μόδας». Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα από αντιδημάρχους και μάλιστα δημοσίως. Η ίδια δεν μπόρεσε βέβαια να εξηγήσει την λογική με την οποία αδειοδοτεί αφειδώς παραβατικά καταστήματα αλλοδαπών.
Στην εκπομπή μίλησε και μία κυρία που στην Κυψέλη δεν τα βλέπει μόνο μαύρα, αλλά και κόκκινα, κίτρινα και πολύχρωμα και αισιόδοξα. Τί να πούμε; Πολλά ναρκωτικά κυκλοφορούν μάλλον στην Κυψέλη.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες κατοίκων, οι οποίες συνίστατο στο να φέρουν στην εκπομπή καφέ και σοκολατάκια, κάτι που κατά την άποψη του δείχνει πως υπάρχει προοπτική στην γειτονιά.
Κλείνοντας η πρόεδρος του διαμερίσματος κα Βασιλείου δεν θεώρησε σκόπιμο να ζητήσει κάτι από τον κ. Καμίνη, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου. Προφανώς τα λύσαμε τα προβλήματα μας, οπότε τί να τον ενοχλούμε τώρα τον δήμαρχο; Φαντάζεται επίσης το μέλλον αισιόδοξο (!) θεωρώντας πως το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει λίγο και πως πάμε προς το καλό (πώς λέμε «άντε στο καλό», κάπως έτσι). Και αυτή η τοποθέτηση επιβεβαίωσε την υποψία μας για μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στον κυψελιώτικο αέρα.
Μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν το μήνυμα του Δήμου είναι το εξής: περιμένετε να ξαναγίνει η περιοχή της μόδας και ως τότε να είστε αισιόδοξοι και όλα θα λυθούν από μόνα τους.
Ντεμοντέ κάτοικος της περιοχής (και καθόλου αισιόδοξος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου