Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

“Πόλεμος” κατοίκων της 6ης διαμερισματικής κοινότητας με εκπροσώπους του δήμου

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 10, 2012

220px-Athens_dimotiko_diamerisma.PNG

Σε Ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ που έγινε στα γραφεία της 6ης διαμερισματικής κοινότητας! τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι εκπρόσωποι του δήμου τα άκουσαν για τα καλά από τους κατοίκους.
Σύμφωνα με τους κατοίκους η εκπομπή είχε κοπεί και ραφτεί στα μέτρα της δημοτικής αρχής και δεν είχε καλεστεί κανένας τους, με εξαίρεση λίγους συμπαθούντες του κυρίου Καμίνη. Παρόλα αυτά οι κάτοικοι έμαθαν την ώρα διεξαγωγής και παρεβρεθήκανε αν και….ακάλεστοι οι περισσότεροι….
Το παραπάνω συμβάν συμπεριλαμβανομένων και των οξύτατων προβλημάτων της περιοχής έφεραν την συζήτηση στα όρια και τον παρουσιαστή της εκπομπής να παλεύει να διατηρήσει την γραμμή και τον σκοπό τέλεσης της. Η αυξημένη εγκληματικότητα, η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, το παρεμπόριο και η παντελής απουσία του δήμου τέθηκαν ως τα αδιαμφησβήτητα προβλήματα της περιοχής. Ο παρουσιαστής προσπάθησε όσο μπορούσε, είχε καλέσει να μιλήσουν και 4(!) αντιδήμαρχοι του Καμίνη αλλά η πραγματικότητα έγειρε την πλάστιγγα και η προσπάθεια μακιγιαρίσματος και ωραιοποίησης της μαύρης κατάστασης της περιοχής δεν πέρασε.
Καλό θα ήταν να καταλάβει η δημοτική αρχή πως μόνο με συνεντεύξεις και…”εκπομπές” φιλικών ΜΜΕ δεν λύνονται τα προβλήματα!
http://www.athinapoli.gr/2012/01/6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου