Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

5000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΙ ΕΓΩ "ΜΕ 5000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ… ΑΠΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ΄΄"

ΔΩΣΕΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΡΟΒΕΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΟΙΑ ΣΟΥ.....
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 13, 2012
Γράφει ο Κωνσταντίνος Σ. Μαργαρίτης
Δημοσιογράφος
Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα τη σκανδαλώδη ανάθεση διαχείρισης του ξενοδοχείου Macedonia Palace, στον νυν επιχειρηματία κ. Δασκαλαντωνάκη, από τη διοίκηση του Ι Κ Α (απόφαση ΔΣ της 30-12-11)!!!! Τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες αγωνιούσαν για την εργασιακή εφεδρεία, για τις κομμένες συντάξεις, για την ανεργία των παιδιών τους, ο Διοικητής του ΙΚΑ και Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Ροβέρτος  Σπυρόπουλος ανέθετε την διαχείριση του εν λόγω ξενοδοχείου και για 9 μήνες, στον επιχειρηματία που είχε  καταγγείλει τη σύμβαση του…
   Η μηνιαία μίσθωση ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των 5.000 ευρώ μηνιαίως!!! Απορώ με την υποκρισία τους, να χρησιμοποιούν τους εργαζομένους απειλώντας τους με ανεργία αν έκλεινε το ξενοδοχείο.  Άραγε, ποιος θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο, την ώρα που η χώρα μας είναι σε βαθιά ύφεση;  Ρωτήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων νομού Θεσσαλονίκης και ποια είναι  η θέση της;
   Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο λαός είναι σε οριακό σημείο και μόνο τέτοιες μεθοδεύσεις δεν ανέχεται!! Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να απομονώσουμε πρόσωπα και τακτικές που δεν συνάδουν με την Ελλάδα που ονειρευόμαστε! Επιθυμούμε αξιοκρατία και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Οι αρχές της πόλης ταυτίστηκαν με τη λογική αυτής της λύσης και θέλω να πιστεύω ότι έκαναν λάθος εκτιμήσεις!!!
   Σεβασμό στους εργαζομένους και στο καθαρό ‘’επιχειρείν’’! Δουλειές για  όλους χωρίς διακρίσεις και υπόγειες συνεννοήσεις. Δεν θα ήθελα να ορίζουν τις τύχες μας τρίγωνα αμαρτίας, όπως αυτά που χάρισαν το ξενοδοχείο ( Υπουργός και Υφυπουργός Τουρισμού- Αν. Υπουργός  Περιβάλλοντος και γαμπρός του κ. Δασκαλαντωνάκη – Διοικητής του ΙΚΑ και Γενικός  Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ)!!!
   Το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα  αδυνατεί να σταθεί στα πόδια του και βουλιάζει στα λάθη του. Προτεραιότητα στους έντιμους και άφθαρτους πολιτικούς!!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου