Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Στο στόχαστρο της μαμάς η “δασκάλα του σεξ” που αποπλάνησε 15χρονο!!!Καί απειλές στήν μητέρα από τον 15χρόνο γιό γιατί του χάλασε την φάση

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 11, 2012
Επικά τα σχόλια του “Δεξί Εξτρέμ” για το θέμα!

“Όταν κάνουν καταλήψεις, είναι ώριμοι πολίτες… ενώ τώρα είναι απλώς ανήλικα!”

“Η Ελληνίδα μαμά τσαντίστηκε γιατί πήγαν να της πάρουν τον κανακάρη πριν τα …40!”

Απίστευτη η ιστορία στην Κρήτη… έξτρα βίντεο με την αντίστοιχη δασκάλα της Αγγλίας. Διαβάστε:

[Από το πρωί γελάω με τον καημό της ελληνίδας μαμάς που της ξεπαρθένεψαν το γίοκα και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της δασκάλας του σεξ :) ) Φυσικά γελάω και με την υποκρισία της κοινωνίας που όταν ο 15χρονος κάνει καταλήψεις λέει "πρέπει να ακούσουμε τα παιδία που έχουν άποψη" ενώ τώρα που ο κακομοίρης ένιωσε τη γλύκα...
μόνο που δεν του την έκοψαν... ρε την ελληνίδα μαμάκα τι
έπαθε :) ) (στη φώτο η πιο γνωστή δασκάλα του σεξ Debra Lafave -δείτε βίντεο στο τέλος- που το 2004 συνελήφθη επειδή αποπλάνησε 4 φορές έναν 14χρονο και τη γλύτωσε με κατ΄οίκον περιορισμό, αντί για 15 έως 30 χρόνια, επειδή την έβγαλαν "υπερσεξουαλική με διπολική διαταραχή")]
Το μεσημέρι, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλίας Ποντικάκης, εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και τόνισε, ότι μόλις η υπηρεσία λάβει το φάκελο της υπόθεσης, θα ενεργήσει με βάση τα όσα προβλέπει ο νόμος.
«Συλλέξαμε τα στοιχεία και περιμένομε τη δικογραφία. Ως υπηρεσία λυπούμαστε για το συμβάν, ως εκπαιδευτικοί ζητάμε συγγνώμη, αλλά περιμένουμε τα πλήρη στοιχεία της υπόθεσης. Καταδικάζομε το γεγονός απερίφραστα σε όλους τους τόνους, τέτοιες πρακτικές είναι κολάσιμες και η υπηρεσίας μας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και το υπουργείο, περιμένομε τη δικογραφία, να εξετάσομε τα πραγματικά περιστατικά για να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες», δήλωσε ο κ. Ποντικάκης.
Η συνέχεια και τα βίντεο με την Αγγλίδα, εδώ

 Πάντως σε όλα τα σχολεία οι άρρενες μαθητές ανάρτησαν πανό προς όλες τουλάχιστον τις μπάνικες δασκάλες ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ορισμένες παραχωρήσεις με μονογονεική άδεια  κατά προτίμηση πατρική προκείμενου να ενημερωθούν σωστά στο μάθημα σεξουαλικής αγωγής που τόσο δύσκολα θα αντιμετωπίσουν στα επόμενα χρόνια στην ελληνική παιδεία.
Άλλωστε πιστεύω σε αυτό θα είναι διατεθειμένη να τους διευκολύνει απόλυτα και η κα Διαμαντοπούλου δεδομένης της έλλειψης βιβλίων οπότε θα υπάρχει και πληθώρα DVD όλων των μεγάλων Ελληνίδων διδασκαλισσών του είδους με πρώτη ίσως την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου