Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ 10 ΔΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ "Κυνική ομολογία Βενιζέλου στους FINALCIAL TIMES ότι θα δώσει 10 δις παραπάνω από τα συμφωνηθέντα στις ελληνικές τράπεζες!!!"

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 13, 2012
40 δις ευρώ και όχι 30 όπως προβλέπει η συμφωνία θα δώσει τελικά η Ελλάδα στις ελληνικές τράπεζες για να επανακεφαλαιοποιηθούν.
Μόλις 5 δις το όφελος από το PSI!!!
Αυτό είπε στους Financial Times o Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας τους φίλους τραπεζίτες τόσο του Παπαδήμου όσο και τους δικούς του να πετάνε από τη χαρά τους…
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ΟΛΥΜΠΙΑ, αν με το δάνειο των 30 δις για τις τράπεζες, το πραγματικό όφελος για την Ελλάδα θα ήταν σχεδόν 15 δις, πλέον το καθαρό όφελος από το PSI θα είναι μόλις 5 δις ευρώ!!! (Το άρθρο για το χρέος εδώ)
Για τη διακοπή των συνομιλιών για το PSI, είπε ότι “Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να γεφυρώσουμε τις διαφορές. Διατηρώ την προσήλωση και την αυτοπεποίθηση μου. Η ορθολογικότητα θα επικρατήσει, γιατί η πρωτοβουλία αυτή είναι προς το κοινό συμφέρον της Ελλάδας, των ιδιωτών πιστωτών και όλων των θεσμικών της εταίρων”.
Όσο για το αν η Ελλάδα οδεύει προς άτακτη χρεοκοπία όπως έγραψαν νωρίτερα και οι FT (η είδηση εδώ), τις διέψευσε φυσικά, κατηγορηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου