Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ελεύθερος ο Κουλούρης ενώ παρέσυρε αστυνομικό!

Αποτροπιασμό προκαλεί η διακριτική μεταχείριση στον πρώην υπουργό με την αλαζονεία του «βαθέως ΠΑΣΟΚ»!

Ελεύθερος ο Κουλούρης ενώ παρέσυρε αστυνομικό!
Η μνήμη δεν αποκαθηλώνεται, ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Κίμωνας Κουλούρης, το Φεβρουάριο του 2007, μια μέρα μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Κι εκείνος δεν ξεχνά τις παλιές πρακτικές όταν το κόμμα του επέβαλλε τη λογική του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ».

Η ρήση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ δεν έδειχνε να επαληθεύεται, καθώς τα φώτα της δημοσιότητας που τόσο πολύ αγάπησε κατά τη διάρκεια της θητείας του σε υπουργικά χαρτοφυλάκια, είχαν πάψει να τον κυνηγούν στις «ακτιβιστικές» του εξορμήσεις στις λαϊκές αγορές.

Όλα όμως άλλαξαν χθες, όταν ο Κίμων Κουλούρης αποφάσισε από -πάλαι ποτέ- «Ρομπέν των λαϊκών» να μετατραπεί σε «Ρομπέν της ασφάλτου».

Παραβίασε τα «στοπ» και παρέσυρε αστυνομικό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί εντόπισαν μια μαύρη «Μερσεντές» -αέναο σύμβολο του σοσιαλιστικού εκσυγχρονισμού- να παραβιάζει τους κόκκινους σηματοδότες στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης,(εκεί δεν είναι τα γραφεία του ΛΑΟΣ? λέω εγώ τώρα!!) ζητώντας από τον οδηγό να σταματήσει.(απυθμενο θρασσος  εκ μερους των αστυνομικων)

Ο οδηγός –που ήταν ο Κ. Κουλούρης – όταν σταμάτησε άρχισε να επιτίθεται φραστικά στους αστυνομικούς και με αλαζονικό τρόπο να τους ψέγει ότι είναι αδιανόητο να εργάζονται για ένα μισθό 500-600 ευρώ.(από αύριο να ζητήσουν όσα και οι βουλευτές !!!)

Ενθυμούμενος προφανώς τις πολιτικές του τακτικές που πάντοτε έρεπαν προς το λαϊκισμό και την αμετροέπεια, ο κ. Κουλούρης έγινε ακόμη πιο έξαλλος όταν του ζητήθηκαν τα στοιχεία του –ποιοι είναι αυτοί που δεν τον γνωρίζουν, (δεν άκουσα πως είπατε ορίστε, συγνώμη κύριε ποιος είστε?)άλλωστε- και εξαπέλυσε νέα φραστική επίθεση στους αστυνομικούς, που απλώς έκαναν με ψυχραιμία το καθήκον τους.

Στη συνέχεια, ο Κ. Κουλούρης επιδιδόμενος στους συνήθεις λεονταρισμούς του, έβαλε πρώτη, πάτησε γκάζι και παρέσυρε έναν 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, τον οποίο τραυμάτισε στα πόδια. Μόνο αυτό θα μπορούσε να στοιχήσει τη ζωή ενός αθώου ανθρώπου επειδή κάποιος ασυνείδητος δεν μπορεί να δεχθεί τη συνέπεια της παράβασής του.(μήπως είμαι τρελός ,μήπως τάχει χαμένα που ακόμα πιστεύω θα ψηφίσεις εμένα !!!)

Λίγα μέτρα πιο κάτω, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα συνέλαβαν τον Κίμωνα Κουλούρη και με περιπολικό τον μετέφεραν στην Τροχαία Καισαριανής, ενώ το πολυτελές όχημα μεταφέρθηκε με γερανό στο Τμήμα. (ούτε καν σε βελούδινο μαξιλαράκι δεν το απίθωσαν)

Ο 25χρονος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο 401 για τις πρώτες βοήθειες. Μετά την κατάθεσή του, ο πρώην υπουργός έκανε αλκοτέστ (χικ χικ) και αφέθηκε ελεύθερος- εφόσον δεν έγινε μήνυση εναντίον του (ποιος τολμούσε να την κάνει?) - ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Κι εδώ αρχίζουν τα παράλογα.
Από τις 7:52' που αναρτήθηκε στο θέμα δεν πέρασαν μερικές ώρες και το περιστατικό «ξεχάστηκε»...

Οργή για την προνομιακή μεταχείριση

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, πέραν της προκλητικής στάσης του πρώην υπουργού δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση, εντύπωση προκαλεί η στάση της Τροχαίας να τον αφήσει ελεύθερο (σ.σ.: Κύριε αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι πειθαρχικό παράπτωμα η "παράβλεψη" της αυτόφωρης διαδικασίας ), όταν μάλιστα από το περιστατικό υπήρξε τραυματισμός ενστόλου.

Η προνομιακή μεταχείριση ενός –έστω πρώην- πολιτικού έναντι ενός πολίτη που αναμφίβολα θα έμπαινε σε μεγάλες δικαστικές περιπέτειες για το ζήτημα, είναι πασιφανής. (ελα ρε μεγάλε, τι μας λες !!!)

Σε μια περίοδο όπου ο πολίτης πληρώνει το «λογαριασμό» του παρελθόντος, στο οποίο «ένδοξο» ρόλο έπαιξαν πολιτικοί όπως ο κ. Κουλούρης, είναι αδιανόητο να υπάρχει «κουκούλωμα» ιστοριών και αρχειοθέτηση φακέλων.

Θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από την Αστυνομία αλλά και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το γεγονός ότι ο κ. Κουλούρης αφέθηκε ελεύθερος.
Ρωτάμε τον κ. Διοικητή της τροχαίας:
1. Ασκήθηκαν πιέσεις να μην υποβάλλει μήνυση ο τραυματισμένος αστυνομικός;
2. Έπρεπε να οδηγηθεί στα δικαστήρια με αυτόφωρη διαδικασία ο κ. Κουλούρης για απείθεια (σ.σ. αν και οι αυτόπτες μάρτυρες θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες για απειλή και εξύβριση); Αν ήταν κανένας φουκαράδες μεροκαματιάρης θα τολμούσε να σηκώσει ανάστημα;
3. Θα κρατηθεί το πολυτελές όχημα επί 20ήμερο και θα αφαιρεθεί το δίπλωμα από τον «Ιππότη της ασφάλτου», πρώην υπουργό;

Και εν τέλει, θα πρέπει να μας απαντήσει το ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέλος είναι ο κ. Κουλούρης, αν εγκρίνει τέτοιες συμπεριφορές, που θα έπρεπε να είχαν οριστικά μπει στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας»…

(Πάντως εγώ αν μου τύχει τέτοιο περιστατικό θα χρησιμοποιήσω το δεδικασμένο του Κούλουρη και θα ζητήσω ίδια μεταχείριση οπότε σε δυο ωρίτσες καθάρισα  χι χι!!
Φέρτε μου τους τροχαίους να τους κόψω !!
Φέρτε μου & την Μαρίνα να την σκίσω !!!)

Διότι τελικά ίσως να ήταν σφάλμα που δόθηκε τόση αξία σε πρόσωπα που δεν έπρεπε να γνωρίζει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. Ντροπή!

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου