Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ο Κουλούρης παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό

Ένα περίεργο επεισόδιο, με πρωταγωνιστή τον Κίμωνα Κουλούρη, εκτυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο Κουλούρης παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό
Κατά τη διάρκεια ελέγχου της ομάδας ΔΙΑΣ, στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τραυμάτισε αστυνομικό, τον οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητο.
Ειδικότερα, στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ θέλησαν να ακινητοποιήσουν μια μαύρη Mercedes, που διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε τους κόκκινους σηματοδότες.
Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε, οι αστυνομικοί, οι οποίοι δεν είχαν αντιληφθεί την ταυτότητα του οδηγού, ζήτησαν την ταυτότητα του κ. Κουλούρη, ο οποίος αντέδρασε εξαπολύοντας λεκτική επίθεση, ενώ στη συνέχεια έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο τραυματίζοντας έναν 25χρονο αστυνομικό στα πόδια.
Ο κ. Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής, απ' όπου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401, απ' όπου και αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από τοποθέτηση γυψονάρθηκα στο πόδι.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου