Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΕΛ.ΑΣ: Δεν έγινε προνομιακή μεταχείριση του Κουλούρη 'Ολους τους Έλληνες πολίτες που πατάνε το πόδι Αστυνομικού τους αφήνουμε ελεύθερους με συνοπτικές διαδικασίες

Δεν έγινε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση του Κίμωνα Κουλούρη υποστηρίζει η Αστυνομία, που επιχειρεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα, δηλαδή γιατί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ παραμένει ελεύθερος ενώ όχι μόνον επιτέθηκε φραστικά στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά τραυμάτισε και έναν αστυνομικό.

ΕΛ.ΑΣ: Δεν έγινε προνομιακή μεταχείριση του Κουλούρη
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Αστυνομία υποστηρίζει ότι έγιναν όλες οι προβλεπόμενες αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες.
«Από το Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής διερευνώνται οι συνθήκες και τα αίτια τροχαίου ατυχήματος, που προκάλεσε πρώην Βουλευτής, χθες το βράδυ στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός Ειδικού Φρουρού.
Από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές γίνονται όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση», υποστηρίζει η Αστυνομία. (όλους στους αφήνουν ελευθέρους και πολλές φορές τους πηγαίνουν και για πατσά για να συνέλθουν από την ταλαιπωρία)
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ έχουν ήδη επιβληθεί οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για τις τροχαίες παραβάσεις που βεβαίωσαν οι αστυνομικοί.
Όπως υποστηρίζει η αστυνομία, μετά τον τραυματισμό που προκάλεσε ο Κίμων Κουλούρης με το αυτοκίνητό του στο αριστερό πόδι του Ειδικού Φρουρού, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, απ' όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.(μάλιστα ίσως του υποβληθούν και κυρώσεις για να μην φυτρώνει το πόδι του εκεί που δεν το σπέρνουν)
Ο υπαίτιος οδηγός οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό.
«Για την εξέλιξη του περιστατικού και τον τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού, ο οδηγός εξέφρασε τη λύπη του. Από την έρευνα του τροχαίου ατυχήματος, προέκυψαν παραβάσεις, για τις οποίες, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία», καταλήγει η ανακοίνωση.(Δεδομένου ότι από την Δευτέρα θα ισχύει νέος Κώδικας οδικής Κυκλοφορίας προσαρμοσμένος στις ειδικές συνθήκες του ατυχούς συμβάντος)

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου