Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιωργακης μίλησε για πόλεμο που δέχθηκε από τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα από τον Σταύρο Ψυχάρη, αλλά τα έριξε και στην δικαιοσύνη με τις καταγγελίες για τα CDS της Unigestion!

 

 

 

 

 

 

 


Μίλησε για Πόλεμο εξ' ου και το τσιρότο στο μάγουλο

 ο Εθνοσωτήρας μας και πάει να φορτώσει  τους νταβατζήδες που γκρέμισαν τον Καραμανλή στη ΝΔ!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 4, 2012

Απίστευτες εξελίξεις στην Ιπποκράτους, όπου συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Η είδηση δεν είναι μόνο ότι ο Παπανδρέου δήλωσε την αποχώρησή του, εκεί που όλοι έλεγαν ότι δεν θα ανοίξει καν τα χαρτιά του, αλλά και για το γεγονός ότι μίλησε με ονόματα.
Είναι ολοφάνερο ότι βρίσκεται σε απόγνωση, αφού γνωρίζει καλά ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω από όσα είχε σχεδιάσει ή επιθυμούσε. 
Αρχικά, μίλησε για πόλεμο που δέχθηκε από τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα από τον Σταύρο Ψυχάρη, αλλά τα έριξε και στην δικαιοσύνη με τις καταγγελίες για τα CDS της Unigestion!
Όπως είπε, όταν ο ΔΟΛ ζητούσε δάνειο 10 εκατ. ευρώ από την Εθνική, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Απόστολο Ταμβακάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας για να πάρει το πράσινο φως.
  Ο ίδιος όπως ανέφερε, είπε ότι αν πληρεί τις προϋποθέσεις δώστο. Τελικά το δάνειο δεν εγκρίθηκε και άρχισε η ανοιχτή σύγκρουση, σύμφωνα με τον Παπανδρέου και κυρίως στο μέτωπο της ειδησεογραφίας για την (τότε) επερχόμενη συγχώνευση Εθνικής – Alpha Bank που δεν προχώρησε.

Αλλά δεν έμεινε εκεί…    Αναφέρθηκε και σε πιο ..οικογενειακά ζητήματα και στις καταγγελίες για εμπλοκή του αδερφού του σε εταιρεία που διαχειρίζεται CDS.
Ο Γ. Παπανδρέου τα έριξε στη δικαιοσύνη, αφού όπως υπογράμμισε, έρευνα δεν έγινε και η υπόθεση εξαφανίστηκε, ενώ η δικαιοσύνη άφηνε συνεχώς διαρροές για το θέμα!
Και μετά έχουμε όλοι απορία για τις καταγγελίες των δυο οικονομικών εισαγγελέων που έχουν στα χέρια τους πολλές υποθέσεις, όπως και αυτή με τα CDS.
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε… 


Η απάντηση Ψυχάρη στον ΓΑΠ και η συνάντηση της πίσω πόρτας!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιανουαρίου 4, 2012
Άμεσα απάντησε ο Σταύρος Ψυχάρης στις καταγγελίες του Γ. Παπανδρέου μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο για το δάνειο του ΔΟΛ από την Εθνική.
Δεν αναφέρεται μόνο σε αυτό, που όπως λέει την απόρριψη του δανείου την έδωσε το ίδιο το Μαξίμου (δηλαδή ο Παπανδρέου) και όχι η διοίκηση της ΕΤΕ, διαψεύδοντας την πρώτη καταγγελία Παπανδρέου.
Επίσης, του θυμίζει μια συνάντηση που είχαν λίγες μέρες πριν δει τους πολιτικούς αρχηγούς, όταν η κατάσταση στη χώρα ήταν σε κρίσιμο σημείο, θέλοντας να πει πρακτικά, ότι τον κρατάει στο χέρι για κάτι που του ζήτησε!
Θυμάστε τί είχε καταγγείλει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που είχε δώσει στα blogs και το ΟΛΥΜΠΙΑ;
“Παρακολουθούσα κάποιους μνημονιακούς βουλευτές που εβγαιναν στον Πρετεντέρη και αποκαλούσαν τις εκλογές «πειραματισμό»! Δηλαδή η λαϊκή ετυμηγορία είναι «πείραμα»! Έχουν χάσει κάθε έννοια δημοκρατικότητας. Είναι ένα καθεστώς που καταρρέει. Όχι μόνο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά στην δομή της εξουσίας. Το καθεστώς είναι η τραπεζική, η πολιτική και η μηντιακή εξουσία. Το ότι ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης πήγαν πρώτοι στο Μαξίμου έχει ισχυρό συμβολισμό. Μίλησε πρώτα με αυτούς που ασκούν την πραγματική εξουσία και μετά με τους πολιτικούς”, είχε πει χαρακτηριστικά στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης.
(Διαβάστε τα τρία μέρη της συνέντευξης: 1, 2, 3)
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Στ. Ψυχάρη:
«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου. Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία. Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.
Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου