Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΕΙ Μ....."Ο Καμίνης και η επιχειρηματικότητα του Μπανγκλαντες στην Αθήνα."

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 4, 2012
Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές ο κος Καμίνης είχε συνάντηση με μετανάστες από το Μπαγκλαντές. Ιδού και η φωτο. Κοιτάξτε χαρά και καμάρι. Ούτε αρχηγούς κρατών να είχε συναντήσει.
Ουδέν μεμπτόν δεν θα υπήρχε εάν είχε φροντίσει να συναντήσει και Αθηναίους, κατοίκους των γκέτο της Αθήνας για να συζητήσει αντιστοίχως και τα δικά τους προβλήματα. Αλλά πού; Προηγούντο οι μετανάστες από το Μπαγκλαντές. Εξ αρχής μας είχε δείξει ο άνθρωπος τις προτεραιότητες του. Κάπως έτσι εξηγείται το πώς τελικά ένα χρόνο μετά μοιάζουμε περισσότερο με την Ντάκα παρά με ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Τα μπαγκλαντεσιάνικα καταστήματα (μίνι μάρκετ, κομμωτήρια, εμπόριο κινητών, παροχή υπηρεσιών ιντερνετ) έχουν κατακλείσει το κέντρο της Αθήνας γκετοποιώντας ολόκληρες συνοικίες. Μόνο αυτός ο Δήμος στην Αθήνα είδε αυτή την τεράστια ευκαιρία για μπαγκλαντεσιάνικες επενδύσεις και αμέσως την άρπαξε;
Είναι νόμιμοι μετανάστες βεβαίως θα ισχυριστεί ο κος Καμίνης. Ελέγξτε τα μαγαζάκια τους να δούμε κατά πόσον είναι και αυτά νόμιμα κε Καμίνη, που η κάθε είδους παράβαση πάει σύννεφο. Ας ελέγξουν και τα σπιτάκια τους να δούμε μένουν οι νόμιμοι που δίνουν τα ονόματα τους για τα συμβόλαια ή καμιά εικοσαριά άλλοι, οι οποίοι μόλις ήρθαν; Και να μας εξηγήσει ο κ.Καμίνης γιατί υπήκοοι Μπαγκλαντές μαζί με άλλες εθνικότητες ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στο κέντρο και δεν πήγαν πουθενά αλλού και τί ακριβώς έχει κάνει ο κος Καμίνης για να αποδυναμώσει τα γκέτο.
Γιάννης Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου