Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ MEGA ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 4, 2012
Έχουν πέσει και τα τελευταία προσωπεία σε αυτή την χώρα, αφού υπάρχει μία κάστα ανθρώπων που φαίνεται ότι μπορεί να ασελγεί πάνω σε νόμους, ακόμα και στην κοινωνία χωρίς να χρειάζεται να λογοδοτήσει. Θυμάστε όλοι τα ταξίδια της χλιδής του κυρίου Παπακωνσταντίνου ή του κυρίου Νίκου Παπανδρέου για τα οποία ποτέ δεν λογοδότησαν.
Εδώ η υπόθεση είναι πολύ μικρότερη, ενδεικτική όμως της λειτουργίας των θεσμών.
Ο δημοσιογράφος του Mega, κύριος Στραβελάκης, όπως ο ίδιος ομολογεί σε άρθρο του στο διαδίκτυο απελαβε υπηρεσία σε χιονοδρομικό κέντρο χωρίς να ζητήσει απόδειξη. Θα έπρεπε ήδη να του έχει επιβληθεί πρόστιμο, όμως όλοι αδιαφορούν! Και ασχολούνται με το εάν έβρισε ο Στραβελάκης άλλους γονείς, έκανε μήνυση για τσαμπουκά ή όντως ως θύμα κλπ κλπ. Ενδεικτικά δείτε εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2012/01/blog-post_3830.html

("Γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος προκάλεσε τη σύλληψη μητέρας επειδή συγκρούστηκαν τα... έλκηθρα των παιδιών τους"


Γράφηκε σε forum χιονοδρομικού και αναπαρήχθη από blogs που γράφουν ό,τι να ΄ναι:
Μπορεί να συμβεί και αυτό… Μία σύγκρουση ελκήθρων στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου μπορεί να οδηγήσει στο αυτόφωρο και φυσικά να κινητοποιήσει μεγάλη αστυνομική δύναμη. Βέβαια εξαρτάται από το ποιος καλεί την αστυνομία και τι θέλει να πετύχει με αυτό… Για να καταλάβετε όμως τι ακριβώς συνέβη ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.
Επομένη της Πρωτοχρονιάς 2 Ιανουαρίου και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου έχει αρκετούς επισκέπτες αφού για κάποιους η μέρα είναι μέρα άδειας και ξεκούρασης. Ένας από αυτούς είναι και δημοσιογράφος μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού της Αθήνας που έχει επισκεφτεί το χιονοδρομικό με την οικογένειά του. Κάποια στιγμή στο χώρο των ελκήθρων το παιδί του συγκρούεται με ένα άλλο παιδί που επίσης οδηγεί έλκυθρο αλλά δε συμβαίνει κανένα σοβαρό ατύχημα ούτε κάποιος τραυματισμός. Φαίνεται όμως πως ο Nίκος Στραβελάκης αναστατώθηκε και λόγω και της ιδιότητάς του κάλεσε την αστυνομία (μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μίλησε ακόμα και με τον περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή (!) και κατέφθασαν στο χιονοδρομικό δύο περιπολικά για να δουν τι συμβαίνει. Το αποτέλεσμα να οδηγηθεί η μητέρα του άλλου παιδιού με αυτόφωρη διαδικασία στο Αστυνομικό Τμήμα Λεβιδίου… Να τονίσουμε βέβαια πως το ατύχημα δεν σχετίζεται με τη λειτουργία του χιονοδρομικού και δεν συνέβη στις πίστες αλλά στο χώρο ενοικίασης των ελκήθρων…)

Εμείς δεν θεωρούμε μεμπτό να εξοργίστηκε ο κύριος Στραβελάκης βλέποντας το παιδί του να τραυματίζεται. Αντίθετα, είναι μία υγιής αντίδραση που θα ήταν ταυτόσημη στον καθένα. Άσχετα εάν από την ίδια του την περιγραφή, εάν έχεις τραυματισμένο το παιδί σου δεν κάνεις ούτε τον Κλουζό, ούτε τον εισαγγελέα αφού προηγείται η σωματική του ακεραιότητα, η άμεση αποκατάσταση των τραυμάτων.
Επαναλαμβάνουμε όμως, κάθε αντίδραση όταν πρόκειται για το παιδί σου, δεν μπορεί να θεωρηθεί ακραία. Δεν εξαιρείται ο κύριος Στραβελάκης από αυτόν τον κανόνα. Όπως δεν θα παρεξηγούσαμε τον πατέρα αυτού του νεκρού παιδιού, εάν βιαιοπραγούσε κατά του κυρίου Στραβελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου