Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

ΦΤΥΣΤ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ KALNTEMORGEN (Ψευτοδιλημμάτων και εκβιασμών συνέχεια..”Εάν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, στη θέση των Φολκσβάγκεν θα έλθουν τα κάρα με τα μουλάρια.”)

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Ιανουαρίου 5, 2012
Ρε δε θέλουμε Φολκσβάγκεν..Ράουςςς
Ο κ. Καλντεμόργκεν (επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων DWS) εκφράζει την ικανοποίησή του για τη στροφή στην ιταλική πολιτική σκηνή, αλλά και για τον τρόπο που η Άγκελα Μέρκελ διαχειρίζεται την κρίση χρέους, επιδιώκοντας την αποκατάσταση της δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη.
Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη και από την Αλβανία

«Η Ευρώπη έχει τη δυνατότητα να κάνει την έκπληξη ήδη από το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που μάλλον θα μας απογοητεύσουν» είπε ο γερμανός μάνατζερ.

Αναφερόμενος στα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ο Κλάους Καλντεμόργκεν προειδοποίησε τους Έλληνες να αποφύγουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. “Εάν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, στη θέση των Φολκσβάγκεν θα έλθουν τα κάρα με τα μουλάρια. Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη και από την Αλβανία και αυτό θα πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα στους Έλληνες”, υπογράμμισε ο επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων DWS. (http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15643783,00.html)
Και απαντώ φτυσ' τα αρχίδια σου Her kalntermorgen και άμα λάχει δεν  μασάμε, μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς volkswagen.
 Η γειτονιά μας έχει και fiat με λιγότερο κόστος και το κυριότερο χωρίς την κακία την δικιά σας και το κερατιλίκι σας.
Το κακό είναι ότι δεν έχουμε πολιτικούς με άντερα να σας γυρίσουμε τον αμανέ και να σας παίζουν τσάμικο ότι εμείς εδώ είμαστε και δεν πληρώνουμε και κάντε ότι γουστάρετε, έτσι και αλλιώς ούτε να μας διώξετε έχετε δικαίωμα ούτε τίποτα .
Μόνο τους προδότες τους πολιτικούς μας λαδώνετε για να μας λένε μαλακίες μπας και μασήσουμε ,αλλά αρχίζουμε τα ζώα και ξυπνάνε Χερ Χαρούπογλου και σε λίγο θα γίνει το ελα να δεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου