Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Ιανουαρίου 2, 2012
Χθες πρώτη μέρα του χρόνου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, μετά την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών στο Προεδρικό Μέγαρο, είχε μια σύντομη συνομιλία με τους πολιτικούς συντάκτες.
Ο κ. Παπούλιας είπε μεταξύ άλλων :
“Πάντως εγώ αισθάνομαι ότι με τον κ. Παπαδήμο έχουμε μια ύφεση αν θέλεις, έχει κατακάτσει κάπως ο κουρνιαχτός, δεν έχει φύγει βέβαια αλλά έχει κατακάτσει, ναουμ..
Παρόλο ότι γίνεται ένας πόλεμος εναντίον του Παπαδήμου. 
Πόλεμος από ποιους…Το βλέπω στις εφημερίδες γίνονται σχόλια που θα μπορούσαν να μην γίνονται, αφού όλοι δηλώνουμε και ζητάμε τα πολλά χρήματα από την Ευρώπη”.
Παντως οτι και να λετε το Ραμολι που αυτοαποκαλειται Προεδρος της Ελληνικης Δημοκρατιας οταν δεν αλλαζει πανες ακρατειας καταφερνει στο ακεραιο την αποστολη του ειτε συμφωνειτε ειτε οχι.
Οταν παρελαβε την Ελλαδα ανέλαβε την υποχρέωση να την παράδοση λιγότερη τους Ελληνες φτωχοτερους συμφωνα με τις εντολες της παλιο που... κας ααννας της Ωαρουδας της Μπενακη και τους Ελληνες Φτωχοτερους αυτο με την Μαλκακια του, το εκλεπτισμενο και επιλεκτικο αλτσαχαιμερ που τον διακρινει την αναισθησια του και την πλειαδα των αναρμοδιοτητων του ολα αυτα τα καταφερνει μια χαρα και οταν οι κορες του θα γυρισοιυν μεγερμανικη υπηκοοτητα θα τους εχει μια Γερμανικη Πατριδα που θα ξεκιναει αοπο την Βορεια Θαλασσα και θα φτανει μεχρι την μεσογειο.
Ποιος στραταρχης θα μπορουσε να το εκτελεσει:
Το παμολι κοντευει να το επιτυχει,κανενας δεν αντιδρα ,ολοι μαλακιζομαστε και ο γαγωνας καλα καλα δεν ξεκινησε ακομα
σε μερικα χρονια θα τον φωναζουμε ο χεσμενος στραταρχης

Ο τραγικός κύριος Παπούλιας (με όλο τον σεβασμό στον θεσμό) ήταν απασχολημένος όταν οι νταβατζήδες γονάτιζαν το Καραμανλή…

by olympiada
...με σαφέστατο σχέδιο να ασελγήσουν στην Ελλάδα.
Βγήκε λοιπόν ο κύριος Παπούλιας σπάζοντας την σιωπή του, προκειμένου να υπερασπιστεί τον ...Παπαδήμο! Από ποιούς; Από κάποιους -λέει- των ΜΜ"Ε", που του ασκούν κριτική!
Όσο και αν ψάξαμε λοιπόν, πέραν της "Δημοκρατίας", η μόνη κριτική - έκπληξη που διαβάσαμε ήταν στο "Πρώτο Θέμα" που ως συνήθως ανακοινώνει τους σχεδιασμούς όσων απεργάζονται τα σχέδια υποταγής - εκποίησης του δημοσίου πλούτου. Όπως και το Βήμα, που ενημέρωνε τον Καραμανλή ότι η Ελλάδα καίγεται διότι προσέγγισε τον Πούτιν. Διότι πλέον μόνο αδαείς δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο του Παπαδήμου στην Ελλάδα. Να ολοκληρώσει δηλαδή τον σχεδιασμό, υπέρ οποιουδήποτε άλλου πλην των Ελλήνων.
Αυτό ακριβώς γράφει "συντεταγμένα" το Πρώτο Θέμα. Ότι θα στοχεύσουμε, χωρίς καν να δούμε τα οφέλη μίας πτώχευσης. Το αποκαλύψαμε άλλωστε εδώ: ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Γιατί οι διεθνείς οίκοι δεν ασχολούνται με την Ελλάδα; Η μεγάλη απάτη…
Δηλαδή, αυτοί που έφεραν, στήριξαν και στηρίζουν τον Παπαδήμο και την κυβέρνηση - οπερέτα με τους 50 υπουργούς και τους χιλιάδες χρυσοπληρωμένους συμβούλους, κατά τον κύριο Παπούλια, άρχισαν να τον πολεμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου