Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΚΟΘΩΝΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΟΡΙΟ ΓΛΥΩΔΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ "ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΥ ΚΑΜΙΝΗ"

by UDemand
Ο πρωθυπουργός μας κύριος Κλεφτοδήμος, πλήρως αποστασιοποιημένος, μιλά με έναν άστεγο και ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης γελά ευτυχισμένος…(Γελας Μαλάκα αλλά όταν στον έβαζαν έσκουζες) (Σιγά ο Μούχλας μην ακουμπήσει τον άστεγο να κολλήσει αστεγειτιδα το κοινοβουλευτικό τροόλ
Οι άνθρωποι, οι συνάνθρωποι μας, έχουν χάσει ότι, σπουδαιότερο, την …. αξιοπρέπειά τους κι αυτοί γελούν ….υπερήφανοι που έκαναν το κατόρθωμά τους, τους επισκέφθηκαν μετά από ειδοποίηση φυσικά των τηλεοπτικών φακών, να είναι εκεί για να δείξουν το πανηγύρι….
Κάποτε είχαμε τον Πρόεδρο γυαλομπούκαλο τον Σαρτζετάκη που τον είχαμε κάνει και κουκλάκια για γούρι -για βουντού-για ατυχία δεν ξέρω, τώρα έχουμε τον Κλεφτοδήμο τον Παπάρα (άχροους άοσμος αλλά καθόλου άτολμος να σου ξεπουλήσει αυτός την Κρήτη την Πάρο την Νάξο την Σύρο ωσου να πεις Κύμινο
Ένα τροολ που ξεπουλάει
UDemand | Ιανουαρίου 4, 2012 at 8:27 μμ | Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | URL: http://wp.me/pbW97-upQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου